Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Hoe voelt een correctie bij de chiropractor

Hoe voelt een correctie bij de chiropractor

Het is geen geheim dat een correctie door een chiropractor heerlijk kan aanvoelen. Voor veel mensen is het een verlichting van pijn en ongemak. Maar hoe voelt het precies?

Wanneer je een correctie krijgt, gebruikt de chiropractor zijn handen om druk uit te oefenen op je wervelkolom. Deze druk helpt om je wervelkolom weer in de juiste stand te brengen en eventuele spanning die pijn veroorzaakt te verlichten.

Kraken en ploppen

Het kan zijn dat je een krakend of ploppend gevoel hoort als je wervelkolom wordt gecorrigeerd. Een beetje zoals het geluid dat bubbelfolie maakt! Dit is volkomen normaal en is gewoon het geluid van lucht tussen de wervels. Sommige mensen melden een gevoel van opluchting en welzijn na een behandeling. Anderen zeggen dat ze zich energieker voelen en meer bewegingsvrijheid hebben.

voordelen-chiropractie-chiropractor
voordelen-chiropractie-chiropractor

Er is geen goede of foute manier om je te voelen na een correctie. Iedereen reageert anders op chiropractische zorg. Maar één ding is zeker: een correctie kan geweldig aanvoelen!

Wat zou je zeggen tegen mensen die bang zijn om door een chiropractor te worden gecorrigeerd?

Wij zouden zeggen dat het normaal is om een beetje nerveus te zijn voor je eerste correctie, maar dat je niet bang hoeft te zijn. De chiropractor zal alles uitleggen wat hij gaat doen voordat hij begint, en hij zal alleen doen wat nodig is om je te helpen je beter te voelen.

Is het mogelijk om je slechter te voelen na de eerrrectie door de chiropractor?

Het is mogelijk dat je je slechter voelt na de eerste correctie. Dit komt omdat het lichaam niet gewend is aan de nieuwe uitlijning en het enige tijd kan duren om zich aan te passen.

Gerelateerde berichten