hoe-voelt-een-correctie-bij-de-chiropractor

Hoe voelt een correctie bij de chiropractor?

Het is geen geheim dat een correctie door een chiropractor heerlijk kan aanvoelen. Voor veel mensen is het een verlichting van pijn en ongemak. Maar hoe voelt het precies? 

Wanneer je een correctie krijgt, gebruikt de chiropractor zijn handen om druk uit te oefenen op je wervelkolom. Deze druk helpt om je wervelkolom weer in de juiste stand te brengen en eventuele spanning die pijn veroorzaakt te verlichten. 

Kraken en ploppen

Het kan zijn dat je een krakend of ploppend gevoel hoort als je wervelkolom wordt gecorrigeerd. Een beetje zoals het geluid dat bubbelfolie maakt! Dit is volkomen normaal en is gewoon het geluid van lucht tussen de wervels. Sommige mensen melden een gevoel van opluchting en welzijn na een behandeling. Anderen zeggen dat ze zich energieker voelen en meer bewegingsvrijheid hebben.

Er is geen goede of foute manier om je te voelen na een correctie. Iedereen reageert anders op chiropractische zorg. Maar één ding is zeker: een correctie kan geweldig aanvoelen!

Wat zou je zeggen tegen mensen die bang zijn om door een chiropractor te worden gecorrigeerd?

Wij zouden zeggen dat het normaal is om een beetje nerveus te zijn voor je eerste correctie, maar dat je niet bang hoeft te zijn. De chiropractor zal alles uitleggen wat hij gaat doen voordat hij begint, en hij zal alleen doen wat nodig is om je te helpen je beter te voelen.

Is het mogelijk om je slechter te voelen na de eerste correctie door de chiropractor?

Het is mogelijk dat je je slechter voelt na de eerste correctie. Dit komt omdat het lichaam niet gewend is aan de nieuwe uitlijning en het enige tijd kan duren om zich aan te passen.

hoe-voelt-een-correctie-bij-de-chiropractor

Is het gevaarlijk om je te laten corrigeren door een chiropractor?

Nee. Want het is nooit aangetoond dat er risico’s bestaan bij het corrigeren van subluxaties door een chiropractor. Er zijn wel risico’s op kleine bijwerkingen zoals bijvoorbeeld spierpijn. Maar de risico’s van chiropractische zorg worden als zeer laag beschouwd.

chiropractor-lisa-tacke-weert

De mogelijkheden bij TOPCHIRO

Wij helpen je in eerste instantie met het verzorgen van je wervelkolom., en daarbij dus bij het uitstekend functioneren van je zenuwstelsel. Maar wij geven ook advies over levensstijl op een prettige en laagdrempelige manier. Zo hebben wij bijvoorbeeld besloten Facebook pagina’s waar we advies geven over een gezond leven. Deze pagina is alleen toegankelijk voor onze cliënten en zo kun je dus in de privacy van gelijkstemden met elkaar sparren over alles m.b.t. gezondheid!

Het zorgplan van de chiropractor

Onze chiropractor zal de stand van de wervelkolom gaan herstellen. Op deze manier kan het zenuwstelsel beter functioneren en gaat je weerstand omhoog.

Ook kan de chiropractor advies geven over voeding, levensstijl en houdingsproblematiek. Dit draagt allemaal bij aan een betere weerstand.
Kom naar een van onze health-talks en wordt lid van onze besloten Facebook pagina voor nog meer gratis advies.

The key to your best life is een gezond immuunsysteem!

Hoe men Topchiro ervaart

Een beetje zenuwachtig?

Laat het ons gerust weten mocht je een beetje zenuwachtig zijn voor je eerste correctie. Wij zullen stap voor stap uitleggen wat we gaan doen, hoe dat het werkt en wat je kunt verwachten.

Wij weten zeker dat zodra de eerste correctie achter de rug is, al jouw zenuwen weg zijn genomen!

Contact opnemen

Vul het formulier hieronder in, wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?

    Met welke vestiging wil je graag contact?