Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor Den Bosch

Niemand wil leven met pijn, of het nu acuut of chronisch is. Gelukkig biedt Topchiro een oplossing: onze praktijk voor chiropractie in Den Bosch helpt u van pijnklachten af te komen én te voorkomen in de toekomst. Hoe wij dat doen? Door een persoonlijke benadering en deskundige chiropractors in Den Bosch te bieden. Lees er hier alles over of maak vrijblijvend kennis met ons. We helpen u met liefde, zodat u weer pijnvrij kunt leven.

Wat is chiropractie in Den Bosch?

Topchiro is dé praktijk voor chiropractie in Den Bosch. Wat doet een chiropractor in Den Bosch eigenlijk? Vaak staat de specialisatie bekend als ‘kraken’. Chiropractie in Den Bosch houdt echter meer in dan dat. Het gaat om het corrigeren van de wervelkolom. Hierdoor kunt u van diverse pijnklachten afkomen, maar ook genieten van een algehele verbeterde gezondheid. Door de ruggenwervels in de juiste positie te zetten, zorgt chiropractie in Den Bosch ervoor dat uw zenuwstelsel weer goed werkt. Uw spieren moeten minder hard werken, waardoor er minder spanning op komt te staan. Hierdoor worden uw nek, schouders en rug een stuk sterker. 

Chiropractie in onze praktijk in Den Bosch pakt zowel chronische als acute klachten aan, en kijkt verder dan het symptoom. Dankzij een chiropractor in Den Bosch kunt u weer genieten van dagelijkse activiteiten, zonder pijn of belemmeringen.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00 -19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Zuid-Willemsvaart 51, 5211 SC ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 073 2033 020

Rugpijn of nekklachten in Den Bosch aanpakken

Veel mensen die een chiropractor in Den Bosch bezoeken hebben last van hun rug of nek. Nekklachten of rugpijn in Den Bosch kunnen het leven in grote mate verstoren. Niet alleen belemmert het bewegen, maar ook uw slaap, werk en hobby’s kunnen eronder lijden. 

Bovendien kunnen nekklachten in Den Bosch uitstralen naar uw hoofd en vervelende hoofdpijn of migraine veroorzaken. Doordat de chiropractor in Den Bosch uw ruggenwervels corrigeert, kunt u al direct een verlichting van de klachten voelen. 

Rugklachten in Den Bosch kunnen veel oorzaken hebben, zoals weinig variatie in uw houding, een slechte houding, veel stil zitten, of op een verkeerde manier tillen. Rugpijn in Den Bosch kan betekenen dat u last heeft van de hele rug, de onderrug of last heeft van een hernia. De chiropractor in Den Bosch kan u helpen om uw pijn te verlichten. Zo kunt u weer fijn leven!

Een chiropractor in Den Bosch van Topchiro helpt

Topchiro staat bekend om een snelle en persoonlijke dienstverlening. De chiro in Den Bosch helpt u dan ook graag met uw klachten. Uiteraard gaat onze hulp verder dan klachten in de nek of rug. De chiro in Den Bosch staat ook voor u klaar als u last heeft van uw schouders, te kampen heeft met migraine, artrose, reuma of fybromyalgie. Daarnaast kan de chiropractor in Den Bosch klachten bij kinderen verlichten. Denk aan klachten die ontstaan zijn door vallen, het dragen van zware tassen, of aangeboren stand-afwijkingen. 

Bij Topchiro hoeft u nooit te lang te wachten op een afspraak met een deskundige chiropractor in Den Bosch. Tijdens uw intake zullen we de klachten uitvoerig doornemen en maken we een scan van de wervelkolom. Bovendien bekijken we uw houding en spierspanning en voeren we de eerste correctie uit. Zo kunt u alvast genieten van de nodige opluchting. Hierna gaat de chiro in Den Bosch verder met een behandelplan en komt er als laatste onderhoud aan te pas. Zo kunt u niet alleen van uw klachten afkomen, maar blijven ze ook weg in de toekomst. 

Onze prijzen

Hier vind je alle prijzen van de locatie Den Bosch

Abonnement

Tarieven

Intake

60

Correctie

60
  • Losse behandeling

12 Correcties & spier en zenuwcheck

600
  • Rittenkaart

Abonnement

39/maand
  • 1 correctie

Abonnement

78/maand
  • 2 correcties

Abonnement

156/maand
  • 4 correcties

* Abonnementen komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO

Het team

Allie Kennelly

Chiropractor Den Bosch

Amy Leigh Bishop

Eigenaresse en Chiropractor Den Bosch en Den Haag

chiropractor-den-bosch-assistent-anne-beijer

Anne

Chiropractisch Adviseur Den Bosch

Mayke

Chiropractisch Adviseur Den Bosch

chiropractor-den-bosch-oisin-topchiro

Oisín Millmore

Chiropractor Den Bosch

Tevreden cliënten

Kennismaken? Neem vrijblijvend contact op voor chiropractie in Den Bosch

Bent u benieuwd naar wat onze praktijk voor chiropractie in Den Bosch voor u kan doen? U kunt vrijblijvend contact opnemen. Binnen 24 uur wordt u gebeld door een adviseur en kan er indien gewenst een afspraak worden geboekt. Liever direct een afspraak plannen? Ook dat is mogelijk. De praktijk voor chiropractie in Den Bosch is te vinden op de hoek van de Citadellaan en de Zuid-Willemsvaart. Dit is op korte loopafstand van de markt, het station en het oude Jeroen Bosch ziekenhuis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Antwoord op al je vragen

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Anne of Mayke neemt z.s.m. contact met je op.

denbosch@topchiro.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.