chiropractor Den Bosch

Onze chiropractiepraktijk in Den Bosch bevindt zich op de hoek van de Citadellaan en de Zuid-Willemsvaart.

Dit is op korte loopafstand van de markt, het station en het oude Jeroen Bosch Ziekenhuis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

chiropractor-den-bosch
chiropractor-den-bosch
chiropractor-den-bosch

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

cliënt

Afspraak wijzigen of iets doorgeven? maak dan gebruik van WhatsApp.

Openingstijden

Maandag     08:30-12:00 16:00-19:00
Dinsdag        08:30-12:00 16:00-19:00
Woensdag   08:30-12:00 16:00-19:00
Donderdag  08:30-12:00 16:00-19:00
Vrijdag           08:30-12:00 16:00-19:00
Zaterdag      08:30-12:00

Adres en contact

WhatsApp: 06-57926691
E-mail: denbosch@topchiro.nl
Adres: Zuid-Willemsvaart 51
5211 SC 's-Hertogenbosch

Tarieven

top-chiro-chiropractor-den-bosch
top-chiro-chiropractor-den-bosch

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Den Bosch

Het Team

Dr. Amy Bishop

Mede-eigenaresse en Chiropractor
Lees meer

Anne Beijer

Chiropractisch Adviseur

Dr. Didrik Winsnes

Mede-eigenaar en Chiropractor
Lees meer

Mayke Bel

Chiropractisch Adviseur

Dr. Oisín Millmore

Chiropractor
Lees meer

“De behandelingen van Top Chiro hebben mij heel goed geholpen om me weer goed! te voelen. Mijn hoofd/nek voelde al zolang niet goed. Al vrij snel werd de pijn veel minder. En nu is het lichaam stabiel en zoveel lichter dankzij de fijne behandelingen van Amy. Dus ja ik raad het aan om naar Top Chiro Den Bosch te gaan. De sfeer is er ook goed en de de mensen, die er werken heel vriendelijk.”

Marjolein Emeis Kroon

Tevreden cliënten

“Mijn covid klachten zijn na enkele behandelingen al beduidend minder. Ik heb nog een weg te gaan, maar het gaat de goede kant op. Hartelijk dank daarvoor, Deze booster had ik echt nodig!”

Tineke Taks-Zeeuwe

Ik Will Vrensen wil graag wat zeggen over mijn ervaringen bij Top Chiro. Ben inmiddels bijna 3 weken onder behandeling bij Didrik. Een kundig en zeer menselijk persoon  waar je je aan kunt toevertrouwen. Ik ben 20 jaar bij een andere Chiro Practor  onder behandeling geweest zoveel jaren terug. Maar dit is voor mij nieuw alles wordt uitgelegd  en besproken heel open  in contact. Je voelt je gehoord en gezien. Je ziet een man met passie die weet waar hij mee bezig is. Chapeau  Didrik. Vriendelijke groet Will.

Will Vrensen

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

De chiropractor staat mensen bij met allerlei verschillende gezondheidsklachten. Chiropractie is echter niet alleen gericht op het verhelpen van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie heeft ook als doel een optimale gezondheid na te streven. Dat betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblematiek maar zeker ook bij gezonde individuen.

Dat varieert per persoon. Als je veel klachten hebt raden we je vaak aan om eerst een intensief traject te starten waarbij je begint met 3 keer per week. Dit klinkt als veel, maar op die manier doen we er alles aan om een nieuwe gezonde basis te creëren en eventuele klachten op te lossen. De intensieve periode is meestal kort van duur en daarna kunnen we de frequentie omlaag brengen om je in goede gezondheid te houden.

Chiropractie is meer dan het behandelen van klachten. Chiropractie is het bevorderen van de natuurlijke kracht van het lichaam door blokkades te verhelpen en het lichaam op de juiste wijze te stimuleren. Juist bij kinderen is chiropractie daarom enorm belangrijk. Kinderen zijn in de groei en zijn daarom bezig de basis te leggen voor hun toekomst. Blokkades zoals subluxaties of scheefstanden kunnen nog jaren later een negatieve invloed hebben

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Anne of Mayke neemt z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?