chiropractor Eindhoven

De chiropractie praktijk in Eindhoven bevindt zich in de wijk Stratum. – op de Heezerweg 343. Rijd de oprit op en houd rechts aan. Je kunt er gratis parkeren.

Op onze locatie in Eindhoven zijn Dr. Kristine Boe Friksen en Dr. Armand Kriel werkzaam.

chiropractor-eindhoven-topchiro
chiropractor-eindhoven-topchiro
eindhoven-veldhoven (15 of 27)

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Cliënt

Afspraak wijzigen of iets doorgeven? maak dan gebruik van WhatsApp.

Openingstijden

Maandag     08:30-12:30
Dinsdag        08:30-12:30 16:00-19:00
Woensdag   08:30-12:30 16:00-19:00
Donderdag  08:30-12:30 16:00-19:00
Vrijdag           08:30-12:30
Zaterdag      08:30-12:30

Adres en contact

WhatsApp: 06-57978839
E-mail: eindhoven@topchiro.nl
Adres: Heezerweg 343
5643 KG Eindhoven

Tarieven

eindhoven-chiropractor

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Eindhoven

Het Team

Dr. Armand Kriel

Chiropractor Eindhoven

Dr. Kristine Boe Friksen

Chiropractor Eindhoven

Fabienne Petdjan - van Maurik

Chiropractisch Adviseur Eindhoven

Geertje Peels

Chiropractisch Adviseur Eindhoven
chiropractor-eindhoven-topchiro

““Back” on track !!
2 weeks ago I was looking for something that could help with my terrible neck pain which was keeping me from a good night of sleep.
I found TopChiro while scrolling online and decided to give it a try.
After the first session I could already see immediate relief results and after 2 weeks of “intense” sessions I feel way better and my back stress is reduced to half!!
Definitely recommend!
Staff is super friendly too!!”

Sara Castro

Tevreden cliënten

“Ik loop hier al meer dan een maand met een intensieve behandeling, maar na deze maand merk ik al veel veranderingen zowel lichamelijk, fysiek en mentaal. Ik heb meer energie, minder hoofdpijn, kan beter me lichaam bewegen, zoals me rug en schouders. Bij top Chiro wordt je professioneel geholpen, nemen de tijd voor je en geven goed advies.”

Hasimeify

“2 weken geleden begonnen met behandeling bij Top Chiro, werd aangeraden door een bekende. Heel fijn geholpen en echt top personeel die werken met hun hart. Je krijgt advies en behandeling op maat . Heb nu al vooruitgang geboekt, maar we zijn er nog niet. Ik kijk er naar uit om nog meer vooruitgang te boeken bij Top Chiro. Ik raad het iedereen aan.”

Yousra Joudari

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

De chiropractor staat mensen bij met allerlei verschillende gezondheidsklachten. Chiropractie is echter niet alleen gericht op het verhelpen van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie heeft ook als doel een optimale gezondheid na te streven. Dat betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblematiek maar zeker ook bij gezonde individuen.

Dat varieert per persoon. Als je veel klachten hebt raden we je vaak aan om eerst een intensief traject te starten waarbij je begint met 3 keer per week. Dit klinkt als veel, maar op die manier doen we er alles aan om een nieuwe gezonde basis te creëren en eventuele klachten op te lossen. De intensieve periode is meestal kort van duur en daarna kunnen we de frequentie omlaag brengen om je in goede gezondheid te houden.

Chiropractie is meer dan het behandelen van klachten. Chiropractie is het bevorderen van de natuurlijke kracht van het lichaam door blokkades te verhelpen en het lichaam op de juiste wijze te stimuleren. Juist bij kinderen is chiropractie daarom enorm belangrijk. Kinderen zijn in de groei en zijn daarom bezig de basis te leggen voor hun toekomst. Dit doen zijn zowel mentaal als fysiek. Blokkades zoals subluxaties of scheefstanden kunnen nog jaren later een negatieve invloed hebben.

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Geertje, Fabiënne of Christine neemt z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?