Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor Den Haag

Wilt u graag van chronische pijnklachten af? Dan kan chiropractie in Den Haag dé oplossing zijn voor u. Bij TOPCHIRO kunt u een professional vinden die u helpt om niet alleen de klachten te behandelen, maar ook om de oorzaken aan te pakken. Wilt u meer weten over wat een chiropractor in Den Haag voor u kan betekenen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Chiropractie Den Haag: wat het inhoudt

Wat is chiropractie in Den Haag precies? Een chiropractor in Den Haag is gespecialiseerd in het corrigeren van de wervelkolom. Hierdoor kunnen allerlei verschillende klachten worden verholpen. Denk aan rug- of nekpijn en pijn in de schouders. Daarnaast kan chiropractie in Den Haag bestaan uit het aanpakken van een hernia, van hoofdpijn of migraine, en het kan zelfs helpen bij artrose-klachten

Een chiropractor in Den Haag behandelt dus een breed scala aan klachten. Een groot voordeel van de behandeling is niet alleen dat u van uw klachten afkomt, maar ook dat klachten in de toekomst kunnen worden voorkomen. Bovendien helpt chiropractie in Den Haag om de algehele gezondheid te verbeteren. Door de wervelkolom te corrigeren, kan het zenuwstelsel beter functioneren, wat het immuunsysteem verbetert. Ook zorgt de behandeling van de chiropractor in Den Haag ervoor dat u dagelijkse activiteiten gemakkelijker kunt uitvoeren, en weer plezier krijgt in hobby’s die u eerder door pijn niet (meer) kon doen.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Noordeinde 164A, Den Haag

Telefoonnummer: 070 2043 015

Rugklachten of nekklachten in Den Haag behandelen

Veel voorkomende klachten bij een chiropractor zijn rugklachten in Den Haag en nekklachten in Den Haag. Dit komt onder andere door een slechte (werk)houding in het dagelijks leven. Nekklachten in Den Haag kunnen veel vervelende gevolgen hebben, waaronder hoofdpijn en migraine. Nekklachten in Den Haag ontstaan niet alleen door een verkeerde houding. Ze kunnen ook ontstaan door in de tocht van de airco te zitten, door slijtage van de nek, of door een whiplash. Het is belangrijk dat u nekklachten zo snel mogelijk laat behandelen door een professional in Den Haag. 

Ook rugklachten komen vaak voor bij de chiropractor bij Den Haag. Het kan zich op verschillende manieren uiten en diverse andere klachten met zich meebrengen. Denk aan algehele rugpijn of lage rugpijn in Den Haag. Als het om rugklachten in Den Haag gaat, dan valt daar ook een hernia onder. Oorzaken kunnen zijn: een slechte houding, langdurig dezelfde activiteiten uitvoeren, veel stil zitten, of op de verkeerde manier tillen. De professional kan uw rug kraken zodat u weer prettig kunt werken en leven in Den Haag.

Een chiropractor in Den Haag van TOPCHIRO kan goed helpen om van uw nek- of rugklachten af te komen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze prijzen

Hier vind je alle prijzen van de locatie Den Haag

Abonnement

Tarieven

Intake

37

Correctie

60
  • Losse behandeling

12 Correcties & spier en zenuwcheck

600
  • Rittenkaart

Abonnement

45/maand
  • 1 correctie

Abonnement

90/maand
  • 2 correcties

Abonnement

180/maand
  • 4 correcties

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

LET OP: De zorgverzekering betaalt niet voor onderhoud of preventieve zorg.

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO

Het team

Amy Leigh Bishop

Eigenaresse en Chiropractor Den Bosch en Den Haag

Fiona

Chiropractisch Adviseur Den Haag

Nasteno

Chiropractisch Adviseur Den Haag

Zarak Bartley

Chiropractor Den Haag

Tevreden cliënten

Op zoek naar een chiropractor in Den Haag?

Bent u op zoek naar een chiropractor in Den Haag? Of u nu uw rug wilt laten kraken in Den Haag, of op zoek bent naar behandeling voor andere klachten – u bent bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk voor chiropractie in Den Haag is gevestigd aan de Noordeinde 164A. De chiropractor bevindt zich dus in het midden van Den Haag centrum. Zo is de praktijk voor iedereen goed bereikbaar. De chiropractor die werkzaam is in de praktijk in Den Haag is Zarak Bartley uit Ierland; een zeer gedreven professional die u met plezier helpt om van uw vervelende pijnklachten af te komen.

Chiropractor in Den Haag centrum: neem contact op voor een afspraak!

Wilt u graag onze chiropractor in Den Haag centrum bezoeken? Dan kunt u direct contact opnemen om een afspraak te boeken. U krijgt een vrijblijvende telefonische intake, waarna u naar de praktijk voor chiropractie in Den Haag kunt komen. Dankzij de intake weet de professional direct waar ze op in kunnen spelen. Bovendien wordt er bij uw eerste bezoek een scan gemaakt, zodat de chiropractor in Den Haag een passend behandelplan kan maken. Tijdens uw eerste bezoek aan de chiropractor in Den Haag, krijgt u direct een behandeling. Zo geniet u direct van het positieve effect.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Antwoord op al je vragen

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur neemt z.s.m. contact met je op.

denhaag@topchiro.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.