Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Amstelveen

Chiropractor in de buurt van Amstelveen

chiropractor-amsterdam-jordaan

Ontdek de hoogwaardige zorg van Topchiro: Uw Chiropractor in de buurt van Amstelveen

Welkom bij Topchiro, uw ervaren chiropractor in de buurt van Amstelveen. Onze professionele en toegewijde experts streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, met de focus op het behandelen van de werkelijke oorzaak van uw klachten, niet alleen het symptoom. Topchiro heeft maar liefst 15 vestigingen in Nederland, waardoor u gegarandeerd een locatie bij u in de buurt vindt, en dankzij onze flexibele agenda is er altijd snel plek voor uw intake.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jordaan@topchiro.nl
jordaan@topchiro.nl
Rug pijn

Klanttevredenheid en Persoonlijke Aandacht

Bij Topchiro zijn we trots op onze uitstekende klantbeoordeling van 9,8/10. Deze score weerspiegelt onze continue inzet voor hoge kwaliteit van zorg en de persoonlijke aandacht die wij aan iedere patiënt besteden. Wij begrijpen dat elke persoon uniek is en stellen daarom een persoonlijk behandelplan op voor iedere patiënt. Ons doel is om een vertrouwde en comfortabele omgeving te creëren, waarin u zich gehoord en begrepen voelt.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne en Innovatieve Behandelmethoden

Bij Topchiro, uw chiropractor in de buurt van Amstelveen, zijn we voorlopers op het gebied van moderne en innovatieve behandelmethoden in de chiropractie. Onze ervaren specialisten blijven zich constant bijscholen om de nieuwste technieken en inzichten in de chiropractie toe te kunnen passen. Hierdoor kunnen we u de meest effectieve en up-to-date behandelmethoden aanbieden, en samen werken aan uw herstel en welzijn.

Topchiro streeft ernaar om de standaard te zetten voor chiropractie in de buurt van Amstelveen en omstreken. Of u nu op zoek bent naar pijnverlichting, preventieve zorg of optimalisatie van uw gezondheid, wij staan klaar om u te helpen uw levenskwaliteit te verbeteren.

Als u op zoek bent naar een deskundige en betrouwbare chiropractor in de buurt van Amstelveen, kies dan voor Topchiro. Met onze moderne behandelmethoden, persoonlijke aandacht, en focus op de onderliggende oorzaak van uw klachten, bent u bij ons in goede handen. Maak een afspraak en ervaar zelf de hoogwaardige zorg van Topchiro!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rozengracht 217,
1016 NA Amsterdam

Telefoonnummer020 290 3079

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

jordaan@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.