chiropractor Weert

Onze gezellige praktijk in de regio Weert is gevestigd aan Maasstraat 31 in Weert.
Dichtbij het centrum met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Weert
chiropractor-weert-lisa-tacke
chiropractor-weert-lisa-tacke

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een verblijvend telefonisch intakegesprek.

cliënt

Afspraak wijzigen of iets doorgeven? maak dan gebruik van WhatsApp.

Openingstijden

Dinsdag        08:30-12:30 16:00-19:00
Donderdag  08:30-12:30 16:00-19:00
Zaterdag      08:30-12:30

Adres en contact

WhatsApp: 06-57946375
E-mail: weert@topchiro.nl
Adres: Maasstraat 31
6001 EB Weert

Tarieven

chiropractor-ede
topchiro-locaties-chiropractor

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Weert

Het Team

Dr. Lisa Tacke

Eigenaresse en Chiropractor
Lees meer

Lisa

Chiropractisch Assistent
topchiro-locaties-chiropractor

“Na mijn hernia operatie had ik eigenlijk altijd wel last van mijn onderrug. Omdat een collega van mij bij TopChiropractie kwam en erg tevreden was, dacht ik laat ik het ook eens proberen. Ik ben nu een maand of drie verder en merk weldegelijk verschil. Mijn zeurderige rugpijn is er nog steeds wel af en toe, maar is sneller weer hersteld. Helemaal verdwijnen zal niet gebeuren, dat is ook niet mijn insteek geweest. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. En ik zal voor “onderhoud” zeker blijven komen!
Lisa en Lisa, dank je wel!”

Paula Scheffer

Tevreden cliënten

topchiro-locaties-chiropractor

“Al jaren kom ik bij de chiroractie en sinds een paar maanden bij Top Chiropractie, met een iets andere benadering die beduidend beter resultaat geeft.”

Rob Oosting

topchiro-weert-chiropractor

“Door een oud letsel van whiplash en stress liep ik vaker met een stijve nek rond, ook was ontspannen een ver-van-mijn- bedgegeven. Na een intensieve opstart 2 jaar geleden ga ik nu maandelijks naar de behandeling. Het voelt als een ware recet van jezelf waardoor je weer verder kan. Ik heb geleerd mijn aandacht te focussen op mogelijkheden ipv beperkingen. Annemie.”

Annemie Schuurmans

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

De chiropractor staat mensen bij met allerlei verschillende gezondheidsklachten. Chiropractie is echter niet alleen gericht op het verhelpen van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie heeft ook als doel een optimale gezondheid na te streven. Dat betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblematiek maar zeker ook bij gezonde individuen.

Dat varieert per persoon. Als je veel klachten hebt raden we je vaak aan om eerst een intensief traject te starten waarbij je begint met 3 keer per week. Dit klinkt als veel, maar op die manier doen we er alles aan om een nieuwe gezonde basis te creëren en eventuele klachten op te lossen. De intensieve periode is meestal kort van duur en daarna kunnen we de frequentie omlaag brengen om je in goede gezondheid te houden.

Chiropractie is meer dan het behandelen van klachten. Chiropractie is het bevorderen van de natuurlijke kracht van het lichaam door blokkades te verhelpen en het lichaam op de juiste wijze te stimuleren. Juist bij kinderen is chiropractie daarom enorm belangrijk. Kinderen zijn in de groei en zijn daarom bezig de basis te leggen voor hun toekomst. Blokkades zoals subluxaties of scheefstanden kunnen nog jaren later een negatieve invloed hebben.

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Lisa neemt z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?