Chiropractor
Lisa Tacke

Ik ben Lisa Tacke, ik kom oorspronkelijk uit Nuenen en ik ben 8 jaar geleden begonnen met werken voor TOPCHIRO als assistent in Den Bosch. Als een van de eerste assistenten viel ik snel in een duizendpoot rol waardoor ik het geluk heb gehad met veel verschillende Chiropractoren in verschillende vestigingen te mogen werken en leren. Al snel had ik door wat chiropractie voor mensen kan betekenen en besloot zo om zelf ook chiropractor te worden! Na een vooropleiding en 5 jaar aan de McTimoney College of Chiropractic in Engeland later ben ik ondertussen de chiropractor én eigenaresse van onze praktijk in Weert.

Tijdens mijn studie heb ik een brede interesse ontwikkeld voor het zorgen voor jong en oud, sporters, en ook vind ik het fantastisch om met zwangere vrouwen, baby’s en kinderen te werken. Zo ben ik bekend met de Webster techniek, die goede resultaten behaald met stuitliggingen en andere zwangerschaps ongemakken zodat moeders kunnen genieten van een zo natuurlijk en comfortabel mogelijke zwangerschap en bevalling. Na de bevalling help ik graag met de eerste check up van baby’s en door de jaren heen het goed behouden van een gezonde wervelkolom zodat problemen voorkomen worden.

chiropractor-weert-lisa-tacke
chiropractor-lisa-tacke-topchiro-weert
chiropractor-lisa-tacke-weert

"Zoveel problemen kunnen voorkomen worden als we van jongs af aan regelmatig naar de Chiropractor zouden gaan."
Lisa Tacke

chiropractor almere

“Naar aanleiding van mijn rugpijn en bekken problemen tijdens mijn zwangerschap een afspraak gemaakt. Na 8 behandelingen waren mijn bekken pijnvrij waardoor ik weer normaal vooruit kan en snachts goed kan slapen. Lisa en Lisa zijn super lief en stellen je op je gemak. Bedankt!”

Kimberly K.

Tevreden cliënten

chiropractor-eindhoven

“Ik kom nu al verschillend jaren bij top chiro weert en ben super tevreden! Eerst begonnen met een intensief programma, maar nu kom ik 1x per maand voor “onderhoud” merk echt het verschil in mijn lichaam.  Altijd goed geholpen, vriendelijke en vooral professionele mensen die er werken. Altijd een gezellig gesprek en vooral ook goede uitleg. Als ik ooit tussendoor klachten heb maken ze tijd en kan ik snel komen. Dus al met al,  super tevreden!!!

Leentje Lamers

topchiro-chiropractor

“Ja wat zal ik zeggen ben nu 5 maanden bezig. En een zeer prettig en professionele organisatie en aanpak. En de kennis van de behandelaars is van een zeer hoog niveau. Ook de persoonlijke aanpak en aandacht is super. Dankzij hun werk wijze 60/70% minder pijn in rug, benen en nek , zit nu op 1 a 2 behandelingen per maand, doelstelling 1 behandeling per 2 maanden. Ik weet zeker dat ik samen met Lisa dat ga realiseren. Dank je wel voor alles tot nu toe.”

Guido Janssen

Blogposts door Lisa Tacke

chiropractor-oefeningen
Chiropractor Lisa Tacke
Lisa Tacke

Uitleg over wervel C1 tot C5

Onze bovenste nekwervel is de enige wervel in de wervelkolom zonder tussenwervelschijf. Dit omdat de wervel een grote draaiende beweging van het hoofd mogelijk moet maken. Omdat C1 geen tussenwervelschijf heeft, is de kans op verschuivingen ook groter.

Lees verder »

Adres.

Maasstraat 31
6001 EB Weert

Contact.

WhatsApp : 06-57946375
E-mail : weert@topchiro.nl

Openingstijden

Dinsdag 08:30-12:30 16:00-19:00
Donderdag 08:30-12:30 16:00-19:00
Zaterdag 08:30-12:30

Contact met
Dr. Lisa Tacke?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

    Waar kunnen we je mee helpen?    This will close in 0 seconds