Lisa Tacke

Lisa Tacke

Eigenaresse en Chiropractor TOPCHIRO Weert en Maastricht

Lisa Tacke

Ik ben Lisa Tacke, ik kom oorspronkelijk uit Nuenen en ik ben 8 jaar geleden begonnen met werken voor TOPCHIRO als assistent in Den Bosch. Als een van de eerste assistenten viel ik snel in een duizendpoot rol waardoor ik het geluk heb gehad met veel verschillende Chiropractoren in verschillende vestigingen te mogen werken en leren. Al snel had ik door wat chiropractie voor mensen kan betekenen en besloot zo om zelf ook chiropractor te worden! Na een vooropleiding en 5 jaar aan de McTimoney College of Chiropractic in Engeland later ben ik ondertussen de chiropractor én eigenaresse van onze praktijk in Weert.

Tijdens mijn studie heb ik een brede interesse ontwikkeld voor het zorgen voor jong en oud, sporters, en ook vind ik het fantastisch om met zwangere vrouwen, baby’s en kinderen te werken. Zo ben ik bekend met de Webster techniek, die goede resultaten behaald met stuitliggingen en andere zwangerschaps ongemakken zodat moeders kunnen genieten van een zo natuurlijk en comfortabel mogelijke zwangerschap en bevalling. Na de bevalling help ik graag met de eerste check up van baby’s en door de jaren heen het goed behouden van een gezonde wervelkolom zodat problemen voorkomen worden.

chiropractor-lisa-tacke-weert-topchiro

Contact met Lisa Tacke?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Zoveel problemen kunnen voorkomen worden als we van jongs af aan regelmatig naar de Chiropractor zouden gaan.”
Lisa Tacke

– Lisa Tacke

Tevreden cliënten

Locatie Maastricht

Openingstijden

Maandag 09:00-12:30 16:00-19:00
Dinsdag 09:00-12:00
Woensdag 09:00-12:30 16:00-19:00
Donderdag 09:00-12:00
Vrijdag 09:00-12:30 16:00-19:00
Zaterdag gesloten

Adres
Rechtstraat 69, 6221 EH Maastricht
Contact

Telefoonnummer: +31432042010
E-mail: maastricht@topchiro.nl

This will close in 0 seconds