Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor Breda

Pijn kan uw dagelijkse activiteiten aanzienlijk belemmeren. Heeft u er wel eens aan gedacht om een chiropractor in Breda te bezoeken voor uw klachten? Of het nu gaat om nekklachten, rugpijn, artrose of hoofdpijn – Topchiro kan u van allerlei verschillende pijnklachten af helpen. Onze ervaren en professionele chiropractor in Breda staat met veel plezier voor u klaar. Maak vrijblijvend kennis of boek meteen een afspraak.

Een helpende hand bij rugklachten en meer in Breda

Veel mensen die een chiropractor in Breda bezoeken hebben last van hun rug. Rugklachten in Breda kunnen zeer breed zijn. Het kan gaan om pijn in de hele rug, pijn in de onderrug, of een hernia. Een chiropractor in Breda is gespecialiseerd in het corrigeren van de wervelkolom, waardoor uw rugklachten snel zullen verdwijnen. Bovendien kan de specialist u tips en advies geven om een goede lichaamshouding aan te nemen, zodat uw rugklachten in Breda wegblijven. 

Naast het behandelen van rugklachten, kan de chiropractor in Breda nog veel meer voor u doen. Zo helpt het corrigeren van de wervelkolom ook bij vervelende pijn in de nek of de schouders. Daarnaast kan de chiropractor in Breda helpen bij vervelende aandoeningen waardoor u pijn ervaart. Denk aan hoofdpijn of migraine, maar ook aan reuma, fibromyalgie, artrose of een sportblessure. Bovendien kan een chiropractor in Breda ondersteunen als uw kind last heeft van pijnklachten.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Nieuwstraat 36
4811 WV Breda

Telefoonnummer: 076 204 2030

Voordelen van een chiropractor in Breda

Welke voordelen heeft het bezoeken van een chiropractor in Breda? Naast het aanpakken van pijn, zorgt de specialist ervoor dat u zich gezonder en vitaler voelt. Het corrigeren van ruggenwervels gaat namelijk verder dan het bestrijden van symptomen. Uw lichaam went aan een juiste positie, waardoor uw zenuwstelsel weer optimaal gaat werken. Alles stroomt weer beter in het lichaam. Hierdoor kunt u met behulp van de chiropractor in Breda mobieler en flexibeler worden, waardoor dagelijkse activiteiten u een stuk makkelijker afgaan.

Pijnklachten kunnen uw leven enorm verstoren; laat een chiropractor in Breda u helpen om weer van het leven te genieten.

Chiropractor in Breda van Topchiro

De chiropractor in Breda staat met liefde voor u klaar. Bij ons wordt u altijd snel geholpen en geniet u van een persoonlijke benadering. Bovendien behandelen we met moderne en innovatieve technieken; we zijn dus altijd up-to-date. 

Een chiropractor in Breda van Topchiro zal niet alleen de bestaande klachten behandelen. U krijgt ook advies over hoe u de klachten in het vervolg kunt voorkomen. Denk aan tips over het aannemen van de juiste lichaamshouding, en oefeningen.

Onze prijzen

Hier vindt u alle prijzen van de locatie Breda

Abonnement

Tarieven

Intake

37
  • Onderzoek

Correctie

60
  • Losse behandeling

12 Correcties & spier en zenuwcheck

600
  • Rittenkaart
  • Alleen mogelijk na afname intake

Abonnement

40/maand
  • 1 correctie

Abonnement

80/maand
  • 2 correcties

Abonnement

160/maand
  • 4 correcties

* Abonnementen komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO

Het team

Annemarijn

Chiropractisch Adviseur Breda

Dr. Conner Kramer

Chiropractor TOPCHIRO Breda

topchiro-chiropractor

Kristine Boe Friksen

Eigenaar en Chiropractor TOPCHIRO Eindhoven, Breda en Nijmegen

Mikki

Chiropractisch Adviseur TOPCHIRO Breda

Xana Gonzalez Linnit

Chiropractor Breda

Tevreden cliënten

Kennismaken? Neem vrijblijvend contact op met een chiropractor in Breda

Bent u benieuwd of een chiropractor in Breda u kan helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Een adviseur van de vestiging Breda belt u binnen 24 uur terug om met u te spreken over de klachten. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Dat kan bij onze chiropractor in Breda altijd snel, zodat u niet lang op hulp hoeft te wachten. Na de intake wordt de behandeling uitgevoerd. U kunt kiezen voor een losse behandeling of voor een rittenkaart. Daar leggen we u met veel plezier alles over uit. 

U kunt onze chiropractor in Breda bezoeken aan de Nieuwstraat 36, goed bereikbaar met de auto, te voet of met de fiets. Liever direct een behandeling boeken? Dat kan hier. We staan van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur voor u klaar. Op zaterdag kunt u tot 12.30 uur een chiropractor in Breda bezoeken.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Antwoord op al je vragen

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en chiropractisch adviseur Annemarijn neemt z.s.m contact met je op

breda@topchiro.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.