Klachten

Home Klachten

Wij Bieden

Aandachtige zorg voor efficiënte, natuurlijke genezing. Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Naast het verlichten van acute pijn focussen wij ons op het algemene welzijn van onze
cliënt. Dit doen wij onder andere door de natuurlijke genezingsprocessen van het
zenuwstelsel weer op gang te krijgen.

Hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht die gemakkelijk kan worden verholpen met chiropractie. Er zijn veel verschillende soorten hoofdpijn en migraine waarvoor chiropractie een oplossing kan zijn.

Klachten bij kinderen

Chiropractie is niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen/baby’s kunnen veel baat hebben bij chiropractie, want ook kinderen kunnen klachten hebben.

Nekklachten

Een pijnlijke nek kan u sterk beperken bij uw werk of bij ontspanning. De nekpijn is vaak een gevolg van problemen in de nek of centrale zenuwkanaal.

Schouderklachten

Cliënt met schouderpijn voelen vaak de effecten van irritatie op het zachte weefsel rond het gewricht dat verband houdt met spieren, pezen, gewrichtskapsels en slijmbeurs.

Rugpijn / Hernia

Een pijnlijke rug kan u ernstig beperken op het werk of tijdens het ontspannen. De pijn is vaak het gevolg van problemen in uw wervelkolom of centraal zenuwstelsel.

Artrose

Slijtage, ook wel artrose genoemd, aan de wervelkolom, is wat tandplak is voor tanden: zelfs als we poetsen en onze best doen om het te voorkomen, kan er toch aanslag op tanden en kiezen ontstaan.

Wat we doen

Natuurlijke en Effectieve Genezing voor een Optimale Gezondheid

Preventie
Of je nou zwaar lichamelijk werk doet of de hele dag op kantoor zit; blessures voorkomen en gezond blijven doe je door goed voor je lichaam te zorgen.

Gezondheid
Wij geloven in een holistiche benadering van gezondheid. Dit betekent dat wij voor een multidisciplinaire en goed geïnformeerde aanpak van jouw algemeen welzijn staan

@wodphotography_Topchiro_9492

Een tevreden cliënt

"Als gepensioneerd sporttherapeut weet ik hoe belangrijk chiropractie is. Het wordt gezien als alternatieve geneeswijze, maar het is in feite een eeuwen oude geneeswijze. Ik kan me geen leven zonder chiropractici voorstellen."

Trust us

Personalized Care That You Can Depend On

You are going to use a passage of Lorem Ipsum, 
you need to be sure there isn’t anything. Embarrassing hidden in the middle of text.

Our Specialist Doctor

The Best Medics, Doctors & Physicians For A Healing Touch

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment so blinded by desire that they cannot foresee.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mooie woorden over TOPCHIRO

Waarom houden mensen van ons?

image
Al 15 jaar had ik last van vervelende migraines en na de geboorte van mijn tweede zoontje werd het alleen maar erger. Geen medicatie hielp. Ik was ten einde raad. Dankzij TOPCHIRO heb ik hier nauwelijks last meer van en zelfs mijn zicht is verbeterd !!
Marta
image
Tijdens het tennissen schoot het er in bij mijn schouder. Via de huisarts, fysio en masseur, die allemaal niets konden uithalen, ben ik terecht gekomen bij TOPCHIRO. Na een aantal weken voelde ik de blessure al niet meer!
John ter Meer
image
Ik kon niet of nauwelijks slapen vanwege pijn in nek, schouders, armen en rug. Ik heb van alles geprobeerd, maar niet hielp. Toen ben ik naar de chiropractor gegaan. Al snel merkte ik een duidelijk verschil. Ik heb veel te danken aan TOPCHIRO.
Jamaica
image
I could hardly sleep because of pain in the neck, shoulders, arms and back. I've tried everything, but it didn't help. Then I went to the chiropractor. I soon noticed a clear difference. I owe a lot to TOPCHIRO. youtube.com/watch?v=OFl5A6OuW1k&t=6s
Gerri van Woezik
client-logo
client-logo
client-logo
client-logo
client-logo