Rugpijn/Hernia

Rugpijn Hernia
rugpijn hernia

Heeft u last van rugpijn? Dan is de chiropractor de beste oplossing voor het beter functioneren van de wervelkolom. Ook met een hernia bent u bij de chiropractor  aan het goede adres voor het verlichten van uw klachten.

Oorzaken van rugpijn:

  • een slechte houding
  • weinig variatie in houding
  • langdurige dezelfde activiteiten
  • veel stil zitten
  • weinig gezonde lichaamsbeweging
  • onveilige til-technieken

Rugpijn kan zich op verschillende manieren uiten en brengt ook vaak meerdere klachten met zich mee.
Heeft u rugklachten of een hernia? Maak dan een afspraak voor een gratis gezondheidsgesprek.

Waarom kiezen voor TOPCHIRO

TOPCHIRO heeft enkel zeer ervaren chiropractoren in dienst. Door onze combinatie van traditionele en wetenschappelijke technieken weten wij uw lichaam weer optimaal te laten functioneren. U komt bij ons niet om alleen van u klachten af te komen, wij verhelpen met name de oorzaak van de klachten. Hierdoor verdwijnen uw klachten.

Kinderen

Kinderen zijn geen kleine volwassen mensen. Ze vallen, rennen en staan weer op. Bij vroeg starten met chiropractische zorg, is er later minder kans op gezondheidsklachten.

 

 

(Top)sporters

Veel sporters hebben pijntjes, blessures en soms zelfs langdurige klachten. Deze zijn vaak te verhelpen wanneer de juiste behandeling wordt gestart. Ook voor preventieve zorg en betere sportprestaties ben je bij ons aan het goede adres.

 

Baby’s

Het lichaam van baby’s is nog volop in ontwikkeling, en heeft daarnaast vaak een klap gehad van de bevalling. Chiropractische zorg kan baby’s voordelen voor het hele leven geven.