Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor Almere

Onze praktijk is gevestigd aan de Hildo Kropstraat 2 te Almere stad.
Er is gratis parkeergelegenheid recht voor de deur.

De chiropractoren in Almere zijn Marissa Ruocco uit de USA en Alessia de Paola uit Italië.

Samen met de Chiropractisch Adviseurs vormen zij: ”Team Almere!

Het voordeel van chiropractie in Almere

Een chiropractor in Almere kan allerlei klachten behandelen. Denk aan nekpijn, rugklachten, een hernia, klachten in de schouders en nog veel meer. Ook kan een chiropractor in Almere je advies en oefeningen geven om een rechte lichaamshouding aan te nemen om klachten in de toekomst te voorkomen. Chiropractie in Almere is echter veel meer dan alleen gewrichtscorrecties in de wervelkolom aanpassen: het is gericht op je algehele gezondheid. 

Kies je voor behandeling door een chiropractor in Almere, dan zitten daar verschillende voordelen aan. Zo zorgt het ervoor dat je een sterke rug en nek krijgt, waardoor de spieren minder belast worden. Hierdoor krijg je minder snel last van vervelende pijnklachten en uitstraling, zoals hoofdpijn. Een chiropractor in Almere zorgt ervoor dat je hele zenuwstelsel naar behoren werkt. Niet alleen kan dit pijnklachten voorkomen en / of bestrijden, je kunt ook genieten van een goed werkend immuunsysteem. Dankzij chiropractie in Almere kun je weer genieten van dagelijkse bezigheden, van prettig werken tot efficiënt het huishouden doen.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – vrijdag: 08:30-12:30 / 16:00-19:00
Zaterdag : 08:30-12:30

Adres: Hildo Kropstraat 2,
1328BC Almere

Telefoonnummer: 036 202 3070

Chiropractor in Almere inschakelen van Topchiro

Heb je last van pijn in de nek, schouders of rug? Of lijd je aan migraine, een blessure, reuma, artrose, fibromyalgie, of pijn door een andere aandoening? Dan kan het verstandig zijn om een chiropractor in Almere te bezoeken. Ons ervaren en deskundig team bespreekt tijdens een intake wat de klachten zijn. Vervolgens voeren we een behandeling uit. U kunt bij uw chiropractor in Almere van Topchiro kiezen voor een eenmalige correctie of voor een rittenkaart van 12 correcties en een check van uw spieren en zenuwen. 

Ons centrum voor chiropractie in Almere is gevestigd aan de Hildo Kropstraat 2. Er is gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. De chiropractors van team Almere bestaan uit Marissa Ruocco uit de VS en Alessia de Paola uit Italië. Ze staan met liefde voor u klaar om u van uw klachten af te helpen.

Onze prijzen

Hier vind je alle prijzen van de locatie Almere

Abonnement

Tarieven

Intake

60

Correctie

60
  • Losse behandeling

12 Correcties & spier en zenuwcheck

600
  • Rittenkaart

Abonnement

40/maand
  • 1 correctie

Abonnement

80/maand
  • 2 correcties

Abonnement

160/maand
  • 4 correcties

* Abonnementen komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO

Het team

Chiropractor Alessia de Paola

Chiropractor Almere

Didi

Chiropractisch Adviseur Almere

Hajira

Chiropractisch Adviseur Almere

chiropractor-almere-marissa

Marissa Ruocco

Chiropractor Almere

Tevreden cliënten

Vragen over chiropractie in Almere? Neem contact op

Wilt u meer weten over chiropractie in Almere? Maak vrijblijvend kennis met ons!

Zo weet u zeker dat u zich prettig voelt bij ons. U kunt ook direct een afspraak plannen met een chiropractor in Almere. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur geopend en op zaterdag kunt u bij een chiropractor in Almere terecht tot 12.30 uur.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Antwoord op al je vragen

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en onze Chiropractisch Adviseur neemt z.s.m. contact met je op.

almere@topchiro.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.