chiropractor Almere

Onze praktijk is gevestigd aan de Hildo Kropstraat 2 te Almere-Stad. Er is gratis parkeergelegenheid recht voor de deur.

De chiropractor in Almere is Dr. Marissa Ruocco uit de Verenigde Staten, samen met Chiropractisch adviseur Priti vormen zij ’team Almere!’

chiropractor-almere
chiropractor-almere-marissa

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

cliënt

Afspraak wijzigen of iets doorgeven? maak dan gebruik van WhatsApp.

Openingstijden

Dinsdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Donderdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Zaterdag 08:30-12:30

Adres en contact

WhatsApp: 06-25191688
E-mail: almere@topchiro.nl
Adres: Hildo Kropstraat 2
1328BC Almere

Tarieven

top-chiro-chiropractor-den-bosch
top-chiro-chiropractor-den-bosch

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Almere

Het Team

Dr. Marissa Rucoco

Chiropractor Almere
Lees meer

Priti

Chiropractisch adviseur Almere
chiropractor almere

“Super vriendelijk en kundig. Heel lief en geduldig met kinderen ook met hele kleintjes. We zijn erg blij met Marissa en komen graag bij haar. Mijn klachten welke al meer dan 20 jaar zeer regelmatig opspelen zijn na 3 weken al stukken minder.”

Mirjam van Ouwel

Tevreden cliënten

chiropractor-almere

“Iedereen die er werkt is super vriendelijk en gastvrij! Je voelt je er echt thuis, vanaf het eerste moment. De behandeling is kort en goed, de oefeningen voor thuis simpel en dus goed te doen.”

Sabina van Kooij

chiropractor-almere

“Zaterdagochtend zwaar door mijn rug gegaan. Ontzettend veel pijn en het weekend was nog maar net begonnen. Op Google zag ik dat Topchiro op zaterdag open was tot 12.30 uur. Gauw geappt of ik alsjeblieft mocht komen. Dat mocht. Ze bleven langer open voor mij, wat een topservice! Zondag kon ik al iets rechter op lopen. Dinsdag liep ik al zonder steun naar binnen en nu donderdag zelf auto gereden. Nog een paar behandelingen en ik ben weer als nieuw. Zeer vriendelijke (vrouwelijke) chiropractor die erg kundig is. En een heel vriendelijke assistente! Aanrader!”

Annemarieke Veldkamp

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen. 

Omdat er veel zenuwen door de rug lopen, is dit een locatie waar beknellingen (subluxaties) relatief vaak optreden. Het is dan de taak van de chiropractor om deze beknelling op te heffen. 

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen. 

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg.  In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Priti neemt z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?