Chiropractor Rotterdam

Onze chiropractor in Rotterdam bevindt zich in een gezellig en goed te bereiken pand aan ’s Lands Werf, Rotterdam – Kralingen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Veel families hebben de weg naar TOPCHIRO Rotterdam gevonden, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van jong (zelfs pasgeborenen) tot oud!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – vrijdag:  08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Lands Werf 21,
3063 GA Rotterdam

Telefoonnummer: 010 261 5040

Onze prijzen

Hier vindt u alle prijzen van de locatie Rotterdam

Abonnement

Tarieven

Intake

95
  • Onderzoek
  • Zorgplan bespreken

Correctie

55
  • Lossse behandeling
  • Alleen mogelijk na afname intake

12 Correcties

540
  • Rittenkaart
  • Alleen mogelijk na afname intake

Abonnement

37 / maand
  • 1 correctie

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Abonnement

74 / maand
  • 2 correcties

Abonnement

148 / maand
  • 4 correcties

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Rotterdam

Het team

topchiro-chiropractor

Sayeh Khorasani

Chiropractor

Lees meer

chiropractor-eindhoven

Simone Kriel

Chiropractor

Lees meer

rotterdam-chiropractor

Brighid

Chiropractisch Adviseur

Tevreden cliënten

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Antwoord op al je vragen

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzkering. neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen. 

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen. 

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg.  In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Brighid neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.