chiropractor Rotterdam

Onze chiropractor in Rotterdam bevindt zich in een gezellig en goed te bereiken pand aan ’s Lands Werf, Rotterdam – Kralingen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Veel families hebben de weg naar TOPCHIRO Rotterdam gevonden, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van jong (zelfs pasgeborenen) tot oud!

rotterdam
Sayeh-topchiro-chiropractor-den-bosch
chiropractor-rotterdam

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een verblijvend telefonisch intakegesprek.

cliënt

Afspraak wijzigen of iets doorgeven? maak dan gebruik van WhatsApp.

Openingstijden

Maandag     08:30-12:30 16:00-19:00
Dinsdag        08:30-12:30 16:00-19:00
Woensdag   08:30-12:30 16:00-19:00
Donderdag  08:30-12:30 16:00-19:00
Vrijdag           08:30-12:30 16:00-19:00
Zaterdag      08:30-12:30

Adres en contact

WhatsApp: 06-57905933
E-mail: rotterdam@topchiro.nl
Adres: 's Lands Werf 21
3063 GA Rotterdam

Tarieven

chiropractor-rotterdam-topchiro
chiropractor-rotterdam-topchiro

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Rotterdam

Het Team

Dr. Sayeh Khorasani

Chiropractor
Lees meer

Dr. Simone Kriel

Chiropractor

Brighid

Chiropractisch Assistent
chiropractor-rotterdam

“had twijfels bij mijn andere chiropractor, ben toen hier terecht gekomen
kreeg direct een scan en de uitslag. mijn vermoedens waren gelijk bevestigd er was veel meer aan de hand dan gedacht , was er van geschrokken, maar wordt momenteel intensief behandeld en het gaat al zeer goed. super te vrede over de voortgang en de begeleiding er omheen. geen vraag te gek . ook de vragen via de app worden snel beantwoordt . dat geeft een fijn en rustgevend gevoel . TOP aanrader .inmiddels 4 mnd verder en kan zeggen met extreem veel resultaat. kan mijn dagelijkse arbeid weer uitvoeren.
voel me zelf weer in top conditie komen.”

van Hoogdalem stucadoors

Tevreden cliënten

chiropractor-rotterdam

Joao Pit

“Ik ben 6 weken lang bij een andere chiropractor geweest in Zoetermeer waarvan ik steeds maar dezelfde klachten bleef houden. Ik ben daar best veel tijd en geld aan kwijtgeraakt. Vervolgens door iemand getipt om naar topchiro Rotterdam te gaan en nu geen 1 moment spijt van. Elke behandeling is een verbetering. De service is ook zeker top. Leuke mensen en 100% eerlijk. Ik kan alleen maar aanraden om hier naartoe te komen bij klachten! Ik word behandeld door Mevrouw Sayeh Khorasani. Ze is echt de beste voor mij! En daarom deze welverdiende review naar deze chiropractor!”

chiropractor-rotterdam

“Ik heb ze gevonden via facebook en heel tevreden over de behandelingen. Sinds ik de behandeling heb, heb ik minder last van mijn nek, arm, onderrug en minder prikkels. En ze zijn heel vriendelijk.”

Fatma Ugur

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

De chiropractor staat mensen bij met allerlei verschillende gezondheidsklachten. Chiropractie is echter niet alleen gericht op het verhelpen van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie heeft ook als doel een optimale gezondheid na te streven. Dat betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblematiek maar zeker ook bij gezonde individuen.

Dat varieert per persoon. Als je veel klachten hebt raden we je vaak aan om eerst een intensief traject te starten waarbij je begint met 3 keer per week. Dit klinkt als veel, maar op die manier doen we er alles aan om een nieuwe gezonde basis te creëren en eventuele klachten op te lossen. De intensieve periode is meestal kort van duur en daarna kunnen we de frequentie omlaag brengen om je in goede gezondheid te houden.

Chiropractie is meer dan het behandelen van klachten. Chiropractie is het bevorderen van de natuurlijke kracht van het lichaam door blokkades te verhelpen en het lichaam op de juiste wijze te stimuleren. Juist bij kinderen is chiropractie daarom enorm belangrijk. Kinderen zijn in de groei en zijn daarom bezig de basis te leggen voor hun toekomst. Dit doen zijn zowel mentaal als fysiek. Blokkades zoals subluxaties of scheefstanden kunnen nog jaren later een negatieve invloed hebben.

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Brighid neemt z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?