chiropractor Veldhoven

De praktijk in Veldhoven is gevestigd aan de Nieuwe Kerkstraat 77. De praktijk is goed bereikbaar met de auto, de fiets of te voet. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Mochten deze parkeerplaatsen allemaal bezet zijn, dan is er op korte loopafstand een grote parkeerplaats waar je gratis je auto kunt parkeren.

chiropractor-veldhoven
chiropractor-veldhoven

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een verblijvend telefonisch intakegesprek.

cliënt

Afspraak wijzigen of iets doorgeven? maak dan gebruik van WhatsApp.

Openingstijden

Maandag     08:30-12:30 16:00-19:00
Dinsdag        08:30-12:30 16:00-19:00
Woensdag   08:30-12:30 16:00-19:00
Donderdag  08:30-12:30 16:00-19:00
Vrijdag           08:30-12:30
Zaterdag      08:30-12:30

Contact

WhatsApp: 06-48149799
E-mail: veldhoven@topchiro.nl
Adres: Nieuwe Kerkstraat 77
5508 NA Veldhoven

Tarieven

chiropractor-veldhoven

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Veldhoven

Het Team

Marga

Chiropractisch Adviseur Veldhoven

Marloes

Chiropractisch Adviseur Veldhoven

Dr. Naomi van Veen

Eigenaresse en chiropractor

Dr. Dylan Kennely

Chiropractor Veldhoven
Lees meer
chiropractor-veldhoven

“Na jaren van rugpijn ben ik bij Topchiro Veldhoven terecht gekomen. Echt TOP! Na een periode van 6 weken correcties begon ik te merken dat de correcties langer bleven zitten in mijn lichaam. Afgelopen weekend had ik een wijnproeverij en heb daar 2 uur gestaan zonder problemen en ook de volgende dag kon ik gewoon opstaan. Voorheen kon ik nog niet eens een half uur blijven staan en stond ik gebroken op de volgende dag. Het personeel is vakkundig en vriendelijk en denkt heel goed mee. Ik kan niet anders zeggen dan… probeer het! Het is het zeker waard!”

Helga Willemse

Tevreden cliënten

chiropractor-veldhoven

“Na een paar behandelingen heb ik een betere houding. Door mijn nu open houding merkte ik meer ruimte in mijn borst- longgebied waardoor ik makkelijker en langer mijn muziekinstrumenten kan bespelen. Voorheen was ik snel buiten adem, nu niet meer. Mijn nek en rug hebben meer behandelingen nodig om klachtenvrij te zijn.”

Marieke

chiropractor-veldhoven

“Een top chiropractor! Vanaf het eerste moment een prettige service en hele fijne behandelaars. Mijn klachten verminderden snel. Beveel ze absoluut aan!”

Fagteh Alborz

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

De chiropractor staat mensen bij met allerlei verschillende gezondheidsklachten. Chiropractie is echter niet alleen gericht op het verhelpen van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie heeft ook als doel een optimale gezondheid na te streven. Dat betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblematiek maar zeker ook bij gezonde individuen.

Dat varieert per persoon. Als je veel klachten hebt raden we je vaak aan om eerst een intensief traject te starten waarbij je begint met 3 keer per week. Dit klinkt als veel, maar op die manier doen we er alles aan om een nieuwe gezonde basis te creëren en eventuele klachten op te lossen. De intensieve periode is meestal kort van duur en daarna kunnen we de frequentie omlaag brengen om je in goede gezondheid te houden.

Chiropractie is meer dan het behandelen van klachten. Chiropractie is het bevorderen van de natuurlijke kracht van het lichaam door blokkades te verhelpen en het lichaam op de juiste wijze te stimuleren. Juist bij kinderen is chiropractie daarom enorm belangrijk. Kinderen zijn in de groei en zijn daarom bezig de basis te leggen voor hun toekomst. Dit doen zijn zowel mentaal als fysiek. Blokkades zoals subluxaties of scheefstanden kunnen nog jaren later een negatieve invloed hebben.

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en Chiropractisch adviseur Marga of Marloes neemt z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?