TOPCHIRO

TOPCHIRO - De sleutel tot uw beste leven

Home Vestigingen Topchiro Amsterdam

Topchiro Amsterdam

Je lokale chiropractor in Amsterdam

Nieuwe cliënt?

Top Chiropractie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch intakegesprek. Wij zullen u bellen binnen het door u gekozen tijdsbestek. 

BESTAANDE cliënt?

Topchiro behandeling

Bent u al cliënt bij ons en wilt u uw afspraak wijzigen of iets doorgeven, maak dan gebruik van het WhatsApp nummer dat hieronder vermeld staat.

Op zoek naar een chiropractor in Amsterdam?
Dan bent u aan het juiste adres!

Heb je klachten gerelateerd aan zwaar fysiek werk of juist langdurig zitten? Klachten tijdens of na je zwangerschap? In onze praktijk helpen we jong en oud aan een fitter en gezonder lichaam. We richten ons op alternatieve pijnbestrijding en lange termijn oplossingen voor lichamelijke klachten, door het aanpakken van de oorzaak. We zijn gespecialiseerd in het corrigeren van zowel baby’s, kinderen als volwassenen. Je hebt maar één wervelkolom, dus zorg er goed voor!

Aan de Rozengracht, in het hart van de populaire Amsterdamse wijk de Jordaan, gaat onze nieuwe TOPCHIRO praktijk zich vestigen. Deze centraal gelegen locatie is op loop- of fietsafstand voor iedereen die in Amsterdam woont. Je kunt met het openbaar vervoer recht voor de deur uitstappen, bij tram- of bushalte Marnixstraat.

Ontmoet onze Chiropractoren en de Chiropractisch Adviseurs in Amsterdam :

Chiropractor: Clara Pédron

Chiropractor: Clara Pédron

Amsterdam

Clara is chiropractor bij TOPCHIRO Amsterdam. Ze komt uit Frankrijk, waar ze chiropractie heeft gestudeerd in Parijs. Parallel aan haar studie chiropractie, heeft ze ook een master in psychologie en sportprestaties behaald. Ze is zeer gericht op het bevorderen van de gezondheidszorg door middel van effectieve chiropractische technieken.

Chiropractic Advisor: Bo

Chiropractic Advisor: Bo

Amsterdam

Bo is geboren in Nederland en opgegroeid op het zonnige Curaçao. Ze kwam terug naar Nederland om te studeren en daarna te werken in de financiële wereld. Dat heeft ze achter zich gelaten voor TOPCHIRO omdat ze graag mensen helpt aan een gezonder leven!

Openingstijden

Maandag 08:30-12:00 16:00-19:00

Woensdag 08:30-12:00 16:00-19:00

Vrijdag 08:30-12:00 16:00-19:00

* Voorwaarden abonnement:

  • U gaat akkoord met betaling via maandelijks automatisch incasso
  • U heeft minstens één keer een oriëntatie avond bijgewoond
  • U heeft de eerste en tweede fase van zorg volledig doorlopen
  • Uw chiropractor gaat akkoord met de zorg frequentie