Chiropractor Amsterdam Jordaan

Aan de Rozengracht, in het hart van de populaire Amsterdamse wijk de Jordaan, is onze nieuwe TOPCHIRO praktijk gevestigd. Deze centraal gelegen locatie is op loop- of fietsafstand voor iedereen die in Amsterdam woont. Je kunt met het openbaar vervoer recht voor de deur uitstappen, bij tram- of bushalte Marnixstraat.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende
telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:30 / 16:00-19:00
Woensdag : 08:30-12:30 / 16:00-19:00
Vrijdag : 08:30-12:30 / 16:00-19:00

Adres: Rozengracht 217,
1016 NA Amsterdam

Telefoonnummer: 020 290 3170

Onze prijzen

Hier vindt u alle prijzen van de locatie Amsterdam

Abonnement

Tarieven

Intake

95
  • Onderzoek
  • Scan
  • Zorgplan bespreken

Correctie

60
  • Losse behandeling
  • Alleen mogelijk na afname intake

12 Correcties & spier en zenuwcheck

600
  • Rittenkaart
  • Alleen mogelijk na afname intake

Abonnement

45 / maand
  • 1 correctie per maand

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Abonnement

90 / maand
  • 2 correcties per maand

Abonnement

180 / maand
  • 4 correcties per maand

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Amsterdam

Het team

Clara-pedron-chiropractor-amsterdam

Clara Pedron

Chiropractor

Lees meer

bo-chiropractor-amsterdam

Bo

Mede-eigenaresse

TOPCHIRO

Anna

Chiropractisch Assistent

Tevreden cliënten

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Antwoord op al je vragen

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzkering. neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen. 

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen. 

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg.  In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.