chiropractor Amsterdam Jordaan

Aan de Rozengracht, in het hart van de populaire Amsterdamse wijk de Jordaan, is onze nieuwe TOPCHIRO praktijk gevestigd. Deze centraal gelegen locatie is op loop- of fietsafstand voor iedereen die in Amsterdam woont. Je kunt met het openbaar vervoer recht voor de deur uitstappen, bij tram- of bushalte Marnixstraat.

chiropractor-amsterdam-jordaan
chiropractor-amsterdam-jordaan
chiropractor-amsterdam-jordaan

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

cliënt

Afspraak wijzigen of iets doorgeven? maak dan gebruik van WhatsApp.

Openingstijden

Maandag     08:30-12:30 16:00-19:00
Woensdag   08:30-12:30 16:00-19:00
Vrijdag           08:30-12:30 16:00-19:00

Adres en contact

Telefoonnr: 06-83715581
E-mail: jordaan@topchiro.nl
Adres: Rozengracht 217, 1016 NA Amsterdam

Tarieven

chiropractor-amsterdam-jordaan
Clara-pedron-chiropractor-amsterdam

Met liefde werken wij voor TOPCHIRO Amsterdam Jordaan

Het Team

Dr. Clara Pedron

Chiropractor
Lees meer

Bo

Mede-eigenaar

Anna

Chiropractisch assistent

Dr. Naomi van Veen

Chiropractor en Mede-eigenaar
chiropractor-amsterdam-jordaan

“Clara is een goede luisteraar en een zeer flexibele chiropractor. Zij kan u helpen met een breed scala aan pijnen. Chiropractie is een ongelooflijke therapie waarmee je het beste van jezelf kunt uiten.”

Ivana Koulakoff

Tevreden cliënten

Clara-pedron-chiropractor-amsterdam

“Fijne behandelingen met snel resultaat. Al jaren last van mijn nek, maar door de behandelingen is dat een heel stuk minder geworden.

Ook fijn dat er altijd wel een gaatje is om langs te komen.”

Lara H.

Clara-pedron-chiropractor-amsterdam

“Prettige en deskundige behandeling. Ik heb al lang ervaring met chiropractiebehandelingen vanwege een soms terugkerend probleem met mijn nekwervels. Deze chiropractor had het probleem snel opgelost en door regelmatig terug te keren blijft het probleem prima onder controle.”

Ed Lakerveld

Antwoord op je vragen

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. 

?

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

De chiropractor staat mensen bij met allerlei verschillende gezondheidsklachten. Chiropractie is echter niet alleen gericht op het verhelpen van pijn, blessures, klachten en problemen. Chiropractie heeft ook als doel een optimale gezondheid na te streven. Dat betekent dat een chiropractor niet alleen betrokken is bij gezondheidsproblematiek maar zeker ook bij gezonde individuen.

Dat varieert per persoon. Als je veel klachten hebt raden we je vaak aan om eerst een intensief traject te starten waarbij je begint met 3 keer per week. Dit klinkt als veel, maar op die manier doen we er alles aan om een nieuwe gezonde basis te creëren en eventuele klachten op te lossen. De intensieve periode is meestal kort van duur en daarna kunnen we de frequentie omlaag brengen om je in goede gezondheid te houden.

Chiropractie is meer dan het behandelen van klachten. Chiropractie is het bevorderen van de natuurlijke kracht van het lichaam door blokkades te verhelpen en het lichaam op de juiste wijze te stimuleren. Juist bij kinderen is chiropractie daarom enorm belangrijk. Kinderen zijn in de groei en zijn daarom bezig de basis te leggen voor hun toekomst. Dit doen zijn zowel mentaal als fysiek. Blokkades zoals subluxaties of scheefstanden kunnen nog jaren later een negatieve invloed hebben.

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

    Waar kunnen we je mee helpen?