Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Een Optimale Gezondheid door Regelmatig Bezoeken Chiropractor

Een Optimale Gezondheid door Regelmatig Bezoeken Chiropractor

Wat doet de chiropractor ook alweer?

De chiropractor is een expert op het gebied van het menselijk lichaam en gezondheid. Deze kennis wordt vaak gecombineerd met veel ervaring op het gebied van zorg, voeding en kwaliteit van leven.

Waar chiropractoren bij een aantal mensen vooral bekend staan als bottenkrakers, is de essentie van de zorg van de chiropractor het verhelpen en voorkomen subluxaties.

Deze subluxaties zijn verstoringen in de zenuwoverdracht waardoor delen van het lichaam minder goed functioneren.

Het verhelpen van Lichamelijke Klachten

De chiropractor zal nooit zeggen dat hij u geneest. Dit doet het lichaam namelijk zelf. De rol van chiropractor is hierbij ondersteunend. Door blokkades (subluxaties) te verhelpen, krijgt het lichaam de kans om zelf te genezen en herstellen.

Vaak zijn namelijk verstoringen in zenuwbanen de reden voor aandoeningen. Wanneer een orgaan, ledemaat of deel van uw lichaam niet de juiste signalen en aansturing ontvangt van uw neurologisch stelsel (de zenuwen) dan fungeert dit onderdeel niet optimaal.

Het verhelpen van de verstoring of subluxatie geeft vervolgens het lichaam de mogelijkheid om weer op vol vermogen te functioneren en zelf te herstellen.

DE ROL VAN DE CHIROPRACTOR

De chiropractor is niet alleen betrokken bij klachten, juist
het voorkómen van klachten is de specialiteit van chiropractie..
 

Het voorkomen van Lichamelijke (Geestelijke) Klachten

Nu komen we bij het minstens zo belangrijke tweede aspect van chiropractie. Het voorkómen van klachten. Ons lichaam heeft een verbazingwekkende kracht en vitaliteit. Met chiropractie geven wij het lichaam de kans om deze kracht in te zetten.

Dit betekent dat wij het lichaam helpen om optimaal te functioneren. Dit doen wij door het voorkomen of in zeer vroegtijdig stadium verzorgen van blokkades in de zenuwen.

Door het voorkomen van deze blokkades, presteert het lichaam optimaal en geneest het zichzelf.

Het Belang van Regelmatige Chiropractische Controles

Bij het onderhoud van uw auto gaat u niet alleen langs wanneer uw auto slecht remt of wanneer de motor niet goed loopt. Er zijn regelmatige beurten en controles zoals APK.

Bij deze controle momenten worden in vroegtijdig stadium kleine problemen opgelost en hiermee ergere problemen voorkomen.

Ditzelfde effect hebben regelmatige chiropractische controles op uw lichaam. Wij controleren of uw zenuwen optimaal hun werk kunnen doen.

Hoe zien Regelmatige Chiropractische Controles eruit?

Deze controles hoeven niet lang te duren. Zeker wanneer u geregeld een chiropractor bezoekt, zijn kleine correcties voldoende om uw gezondheid te bewaken. Dit kan betekenen dat een investering van slechts enkele minuten per maand, heel veel gezondheidsproblematiek kan voorkomen!

Investeren in Uw Gezondheid bij TOPCHIRO

TOPCHIRO heeft preventie en het beschermen van optimale gezondheid als speerpunt van haar zorg. Wij ontvangen u dan ook graag voor een eerste onderzoek of voor periodieke controles.

Wanneer u al lichamelijke ongemakken ervaart, kunt u bij onze specialisten terecht voor best mogelijke chiropractische zorg.

Gerelateerde berichten