Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Naar de chiropractor met jonge kinderen

Naar de chiropractor met jonge kinderen

Naar de chiropractor met jonge kinderen

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het voelt voor ons als onze missie om hier informatie over te verschaffen en bekendheid te genereren. Er zijn namelijk zoveel klachten en ziektebeelden die baat hebben bij een regelmatig bezoek aan de chiropractor!

Vandaag gaan we het hebben over de klachten die dikwijls bij kinderen voorkomen, en wat de chiropractor voor je kind kan doen.

Met je kind naar de chiropractor

Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om het over de ooronsteking of darmklachten van je kleintje te hebben. Soof heeft een oorontsteking en Bas heeft last van obstipatie. Rick heeft eczeem, en Anne slaapt niet langer dan 2 uur aan een stuk. We horen het zó vaak dat het afgedaan wordt als normaal; moeten die kids even doorheen. Het wordt vanzelf wel beter, of we stoppen er een antibioticakuurtje in. Na meerdere kuren nog steeds een oorontsteking? Buisjes!

We zeggen hiermee niet dat antibiotica of een operatie áltijd te voorkomen is. We zeggen hiermee wel; ga eerst langs de chiropractor. Laat de wervelkolom van je kleintje checken op subluxaties (ofwel blokkades). De kans is groot dat na het corrigeren van subluxaties, het lichaam van je kind over méér vermogen beschikt om zelf te genezen.

Wil je hier meer over weten? Dokter Travis Cocoran legt uit wat chiropractische zorg kan doen voor bijvoorbeeld een oorontsteking.


Bekijk video

chiropractor-lisa-tacke-weert

Ziekte hoort erbij

De aanwezigheid van subluxaties is op zichzelf niet dé reden van een infectie of ziekte. Het hebben van subluxaties betekent wel dat er minder vermogen is om te genezen. We komen allemaal dagelijks in aanraking met een grote hoeveelheid virussen en bacterien. Vooral onze kinderen zijn nog bezig met het versterken van het immuunsysteem en zij zijn dus extra vatbaar. Dat ze ziek worden is dus onoverkomelijk. Maar we kunnen ze wel ondersteunen, door ervoor te zorgen dat de wervelkolom vrij is van subluxaties; voor een sneller en completer herstel.

De chiropractor ondersteunt, maar geneest niet

Genezen doet je lijf zelf. Regelmatig naar de chiropractor gaan is ter ondersteuning van je gezondheid, net zoals gezond eten/regelmatig sporten/voldoende slapen en het vermijden van gifstoffen. Zorg voor de juiste balans om een optimale omgeving te creëren voor genezing.

De ouders van onze kleinste cliëntjes hebben de volgende voordelen genoemd na het behandelen van subluxaties:

voordelen voor kinderen chiropractie

Gerelateerde berichten