Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Maak er een Chiropractische Gezond nieuw jaar van!

Maak er een Chiropractische Gezond nieuw jaar van!

Stress komt door Verschillende Factoren

Eerst was het de laatste werkzaamheden nog even snel afronden en dan kunnen de feestdagen beginnen. En voor u het weet zijn de feestdagen weer voorbij. U heeft waarschijnlijk meer uit gegeven dan u kunt en meer gegeten en gedronken dan goed voor u is..

Het is dus weer tijd voor goede voornemens en voor een strenge hand.

U bent weer volop bezig met het werk of de studie en u probeert u aan uw goede voornemens te houden. Zoals het bekende gezonder eten en meer bewegen.

Dus eerst heeft u de stress van de feestdagen gehad en nu kan er nog meer stress bij komen door de werkzaamheden die zijn blijven liggen en de druk om uw voornemens waar te maken.

HEEFT U LAST VAN STRESS

De chiropractor corrigeert verkeerde uitlijningen van de wervel, waardoor u minder last heeft van stress.

Waarom Chiropractie voor jouw Geliefde

Naast de stress door uw werk en alle feestdagen, worden er ook voortdurend signalen afgegeven door uw omgeving. De gehele dag krijgt u allerlei berichten op uw telefoon. Allerlei informatie komt gevraagd (of ongevraagd!) van alle kanten en reclame in alle vormen kan u beïnvloeden en onzeker maken.

  • Koop dit product, want dan hoort u erbij!
  • Val af en u leeft gezonder!
  • Maak gebruik van onze diensten en u krijgt een gelukkiger leven!

Continu worden we blootgesteld aan keuzes en aan invloeden.

We zijn altijd bezig met de nieuwste rage of de modernste gadgets. Dit alles kan ervoor zorgen dat u enorm gestrest raakt. En door stress gaan veel mensen ongezonder leven.

Maar, weet u dat u echt niet alle stress uit uw leven hoeft te verwijderen om gezond te zijn?

Het is niet stress zelf die schade toebrengt. Het is het onvermogen van een persoon om zich aan te passen aan stress, dat echt ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt.

Minder Last van Stress met Behulp van een Chiropractor

Als chiropractor heb ik voortdurend te maken met patiënten die problemen hebben met zich aanpassen aan bepaalde soorten stress.

Normaal gesproken zijn mensen in staat om zich fysiologisch aan te passen aan verschillende vormen van stress. Dit gebeurt door dat hun hersenen de organen en cellen in hun lichaam vertellen hoe ze bepaalde biochemische stoffen kunnen maken. Deze stoffen stellen mensen in staat  om te overleven in een voortdurend stressvolle omgeving.

Het zenuwstelsel in een mens is verantwoordelijk voor het verzenden van de boodschappen van de hersenen naar verschillende organen en cellen.

Soms worden die berichten verstoord wanneer ruggenwervels in een persoon uit hun juiste positie worden verschoven. Deze toestand komt veel vaker voor dan de gemiddelde mens zich kan voorstellen!

Zeven van de tien mensen die je op straat tegenkomt, lopen waarschijnlijk rond met minstens één van deze uitlijnfouten. Wij noemen deze verstoringen; subluxaties

Als de wervels in de rug eenmaal niet meer op elkaar zijn afgestemd, dan worden vitale boodschappen die van en naar de hersenen gaan, vervormd. Dat zorgt ervoor dat een persoon zich niet goed kan aanpassen aan fysieke, chemische en emotionele spanningen.

Deze afwijkingen zijn vaak pijnloos, maar de schade die ze na een paar jaar tijd kunnen veroorzaken is alarmerend!

Gezond het Nieuwe Jaar in met TOPCHIRO

Chiropractoren zijn gezondheidsprofessionals die weten hoe ze een verkeerde uitlijning van de wervelkolom kunnen corrigeren. Hierdoor kunnen patiënten zich wel weer goed aanpassen aan alle soorten stress.

Het is mijn hoop dat iedereen zich dit jaar voorneemt om zijn of haar wervelkolom te laten controleren door een gekwalificeerde chiropractor! Dit voorkomt zoveel ellende!

Als meer mensen van een bezoek aan een chiropractor een goed voornemen zou maken voor het nieuwe jaar (en ook daadwerkelijk uitvoeren!). Dan zouden minder mensen problemen hebben om zich aan te passen aan stress.

Combineer dit doel met het goede voornemen om gezonder en verstandiger te gaan leven en u bent op weg naar een “Gezond en Gelukkig Nieuwjaar”!

Gerelateerde berichten