Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Een Betere Connectie met uw Zenuwstelstel

Een Betere Connectie met uw Zenuwstelstel

Goede Verbinding met Zenuwstelsel

Wanneer zij een afspraak maken bij een chiropractor komen ze erachter dat de verbinding die het zenuwstelsel met de rest van het lichaam maakt, niet helemaal in orde is. De signalen komen niet helemaal goed door.

Laten we er een voorbeeld bij pakken, dit is bijvoorbeeld te vergelijken met een televisie.

Het afgelopen jaar ontving ik een aantal aanbiedingen om mijn satelliettelevisie om te schakelen naar een digitale televisie. Het lijkt erop dat er altijd een bedrijf is dat probeert de eerste plaats in te nemen ten opzichte van de concurrentie door een goedkopere vergoeding aan te beiden.

Vorige week ontving ik nog zo’n telefoontje van een telemarketeer die me vroeg, voor de zoveelste keer… , om mijn televisiedienst te veranderen van satelliet naar digitaal.

Ik vroeg de jongedame aan de telefoon wat voor soort veranderingen ik zou merken als ik de overstap zou maken naar de dienst die ze voorstelde. De telemarketeer vertelde me dat er na de installatie van digitale televisie, een betere verbinding en signaaloverdracht in mijn huis zou zijn en dat dit een betere algemene beeldkwaliteit voor mijn televisie zou betekenen.

Ik ben geen expert op het gebied van telecommunicatie, dus ik kan de juistheid van haar beweringen niet echt controleren. Ik kan mij echter wel verplaatsen in het concept dat ze promoot.

Als chiropractor heb ik mij voortdurend bezig gehouden met de problemen van de “betere verbinding” “betere connectie” en “betere signalen” van het zenuwstelsel.

Op deze manier gaan chiropractoren ook te werk tijdens de huidige corona crisis. Wij bieden geen middel tegen een coronabesmetting zelf, wel kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw afweer (immuunsysteem) zodat u minder vatbaar bent voor infecties in het algemeen.

REGELMATIGE CONTROLE DOOR EEN CHIROPRACTOR

Onderhoudt uw lichaam en maak regelmatig een afspraak bij de chiropractor.

Effect van Chiropractie op Afweercellen en Signaalstoffen

Het zenuwstelsel van een mens is in sommige opzichten vergelijkbaar met een televisiestudio die signalen uitzendt naar televisietoestellen over de hele wereld.

De hersenen, die gemakkelijk kunnen worden beschouwd als een televisiestudio, sturen voortdurend signalen via het zenuwstelsel naar verschillende organen en cellen in het lichaam. De organen en cellen in een mens die regelmatig signalen van de hersenen ontvangen, kunnen ook worden vergeleken met televisietoestellen.

De ontvangen signalen worden daar uitgezonden en verwerkt. Bij een televisietoestel naar beeld en geluid, bij een lichaamscel naar beweging of andere activiteit.

 

Wat doet een Chiropractor ook al weer

Chiropractoren brengen jaren door met het perfectioneren van technieken op de universiteit. Dit allemaal zodat ze een specifiek probleem, dat zich binnen het zenuwstelsel van een persoon kan voordoen, kunnen identificeren en corrigeren.

Het soort probleem waar een chiropractor naar zoekt, wordt een wervel-subluxatie genoemd.

Subluxaties treden op wanneer mensen de ruggenwervels in hun rug verkeerd positioneren. De wervelkolom beschermt normaal gesproken het zenuwstelsel tegen beschadigingen en invloeden van buitenaf. Soms raken de wervels uit balans ten opzichte van andere wervels en oefenen ze druk uit op de zenuwen die belangrijke signalen afgeven aan de organen en cellen in het lichaam.

Deze toestand zal heel vaak een groot deel van de informatie van de hersenen, die naar verschillende delen van het lichaam wordt geleid,  verstoren.  De informatie van de hersenen is van vitaal belang en de gezondheid van een persoon kan niet lang in stand worden gehouden als deze signalen worden verstoord. De verbinding moet dus worden hersteld zodat het signaal beter doorkomt.

 

Regelmatige Controle door een Chiropractor

Chiropractoren controleren regelmatig de ruggenwervels van hun patiënten op de aanwezigheid van wervel-subluxaties. De chiropractor zal de wervel in kwestie handmatig weer in de juiste positie brengen.

De correctie van de wervelkolom is een krachtig hulpmiddel om het zenuwstelsel weer goed te laten functioneren. Veel mensen komen er vaak laat pas achter dat ze last hebben van een subluxatie. Regelmatige bezoeken aan een chiropractor voorkomt dat u er te lang mee rond loopt.

Zie dit, om terug te komen op ons voorbeeld, als onderhoudt aan de televisie. Als u de televisie beter onderhoudt gaat deze langer mee. Een chiropractor moet dan ook worden gezien als een belangrijk lid van het professionele gezondheidsteam van uw gezin.

Ik weet dat veel mensen hun televisieproducten regelmatig upgraden naar digitale televisie of satelliet (afhankelijk van met wie je praat) dus dacht ik dat het een goed idee zou zijn om de leden van onze gemeenschap te informeren over een andere belangrijke verbinding die nauwlettend in de gaten gehouden moet worden: Je eigen zenuwstelsel.

Laat je wervelkolom vandaag nog controleren door een gekwalificeerde chiropractor!

Gerelateerde berichten