Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

De Myovisionscan: Geen straling, wel meer Inzicht

De Myovisionscan: Geen straling, wel meer Inzicht

Onze praktijk maakt al jaren gebruik van de MyoVision scan. Wij gebruiken deze scan om nog meer inzicht te krijgen in de gezondheid van onze cliënten. De MyoVision scan begint ook steeds bekender te worden. Wij merken dat wij steeds vaker worden benaderd door mensen die specifiek vragen naar onze MyoVision scan.

Wij willen u dan ook graag meer vertellen over deze scan en over de manieren waarop wij deze inzetten om uw gezondheid te verbeteren.

 

DE ROL VAN DE CHIROPRACTOR

De chiropractor is niet alleen betrokken bij klachten, juist
het voorkómen van klachten is de specialiteit van chiropractie..

 

De MyoVisionscan als Screening voor Subluxaties

Wanneer u met onze klinieken bekend bent, dan bent u waarschijnlijk ook bekent met de term subluxatie. Om uw geheugen op te frissen: Een subluxatie is een verstoring van zenuwen. Deze komen vaak rondom de wervelkolom voor en kunnen klachten geven op andere plaatsen in het lichaam.

Met de MyoVisionscan kunnen wij deze subluxaties waarnemen. Dit doen wij door uw spierspanning te meten. Wanneer wij meten dat deze is verhoogd of verlaagd, dan kunnen wij op zoek gaan naar de oorzaak van de afwijking.

Vanzelfsprekend gaan wij hierbij niet alleen af op de scan, we combineren deze met grondig lichamelijk onderzoek en een anamnese.

Wij zeggen zelf vaak: Wat de chiropractor voelt, maakt de MyoVision scan zichtbaar!

 

De MyoVision Scan is 100% Veilig

Zoals we al zeiden, de scan maakt geen gebruik van straling of van chemische stoffen. Wij meten de activiteit van spieren. Deze activiteit wordt waargenomen, er wordt dus niets naar het lichaam uitgestraald.

Hierdoor is de MyoVision volledig veilig te gebruiken voor ouderen, kinderen en zelfs zwangere vrouwen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld röntgen waarvan het gebruik schadelijk kan zijn, met name voor kwetsbare groepen.

 

Niet alleen bij Klachten een MyoVisionscan

Veel mensen gaan pas naar een specialist op het moment dat zij pijn of klachten hebben. Wij stimuleren juist het langskomen voor controles op momenten dus u geen klachten heeft.

Beginnende beknelling kunnen dan worden opgespoord en worden verzorgt voordat deze zich verder ontwikkelen en klachten kunnen geven.

Immers, het is veel beter om klachten te voorkomen dan om klachten te verzorgen!

 

MyoVisionscan bij TOPCHIRO

Onze praktijk heeft op al onze locaties de beschikking over moderne MyoVision Scans. Net zo belangrijk als de apparatuur, is de persoon die de apparatuur bediend en de resultaten interpreteert.

Bij TOPCHIRO hebben wij daarom veel aandacht voor de training van onze medewerkers. Juist door onze medewerkers kunnen wij zoveel mensen helpen.

Wij nodigen u dan ook uit om contact op nemen met één van onze vestigingen om u te laten onderzoeken met onze MyoVision Scan.

 

Gerelateerde berichten