Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractie als weerstand booster

Chiropractie als weerstand booster

Chiropractie als booster voor je weerstand

Je weet dat de chiropractor pijn kan verlichten, maar wist je dat het ook je weerstand kan verhogen?

Tijdens het griepseizoen kun je je lichaam helpen sterker te worden door naar de chiropractor te gaan. Wanneer de chiropractor blokkades corrigeert, kan het zenuwstelsel namelijk beter communiceren met de rest van je lichaam.

In dit artikel leggen we uit hoe chiropractie jouw weerstand tegen ziekteverwekkende bacteriën en virussen kan vergroten.

De chiropractor en je weerstand

Een chiropractor is een wervelkolom expert die zich specialiseert in het corrigeren van wervelkolom disfuncties zodat de optimale werking van het zenuwstelsel hersteld wordt.

Het zenuwstelsel bestaat uit het brein, ruggenmerg en de zenuwbanen. Zo communiceert je brein continu met elke cel in je lichaam en streeft het altijd naar de beste gezondheid. Wanneer er stress of spanning op de zenuwen ontstaat is het logische gevolg dat de lichamelijke functies achteruit gaan. Wanneer dit vaak of langdurig voorkomt is dat schadelijk voor het lichaam. Denk dan aan gezondheidsklachten, pijn of op lange duur ook slijtage in de wervelkolom.

We worden allemaal geboren met het vermogen om optimaal te functioneren, te genezen, en gezond te zijn. De chiropractor corrigeert vaste of verschoven punten in de wervelkolom door middel van handgrepen (correcties), waardoor deze optimale functie van het zenuwstelsel weer hersteld wordt.

Als er zich een probleem voordoet, zoeken we vaak naar een snelle oplossing – een pil, een dieet, een operatie of een supplement. Echter is het belangrijk om niet te vergeten dat ons lichaam zelf tot geweldige dingen in staat is zodra het weer optimaal functioneert. Een chiropractor helpt hierbij!


Contact opnemen

Nog meer tips voor een goede weerstand:

Zorg voor je lichaam en spijsvertering door gezond en gevarieerd te eten. Voor ons betekent dat zo min mogelijk bewerkt eten.

Verminder stress.

Lach en geniet van voldoende slaap.

Zorg voor frisse lucht in je leefomgeving. Lucht je huis door je ramen elke dag minimaal 10 minuten open te zetten.

Kijk goed naar je producten, schaf bijvoorbeeld natuurlijke schoonmaakmiddelen aan en wasmiddel, zeep, tandpasta zonder onnodige toevoegingen.

Beweeg elke dag 30 minuten, het liefst buiten terwijl het nog licht is voor de vitamine D aanmaak.

Een gezonde levensstijl begint met een gezond immuunsysteem!


Contact opnemen

De mogelijkheden bij TOPCHIRO

Wij helpen je in eerste instantie met het verzorgen van je wervelkolom., en daarbij dus bij het uitstekend functioneren van je zenuwstelsel. Maar wij geven ook advies over levensstijl op een prettige en laagdrempelige manier. Zo hebben wij bijvoorbeeld besloten Facebook pagina’s waar we advies geven over een gezond leven. Deze pagina is alleen toegankelijk voor onze cliënten en zo kun je dus in de privacy van gelijkstemden met elkaar sparren over alles m.b.t. gezondheid!


Contact opnemen

Het zorgplan van de chiropractor

Onze chiropractor zal de stand van de wervelkolom gaan herstellen. Op deze manier kan het zenuwstelsel beter functioneren en gaat je weerstand omhoog.

Ook kan de chiropractor advies geven over voeding, levensstijl en houdingsproblematiek. Dit draagt allemaal bij aan een betere weerstand.
Kom naar een van onze health-talks en wordt lid van onze besloten Facebook pagina voor nog meer gratis advies.

The key to your best life is een gezond immuunsysteem!


Contact opnemen

Hoe men Topchiro ervaartBekijk meer reviews

TOPCHIRO is de oplossing

Heb je last van terugkerende hoofpijn? Met regelmaat een verkoudheid een hoestje of keelpijn? Aarzel dan niet te lang om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag van je klachten af.

Contact opnemen

Vul het formulier hieronder in, wij nemen binnen 24 uur contact met je op.[contact-form-7 id=”54031″ title=”Contact opnemen”]

Gerelateerde berichten