Reviews

Reviews Topchiro

Reviews

Een aantal jaar geleden kreeg ik last van mijn schouder. Ik ben naar de huisarts gegaan die mij doorverwees naar de fysio, zonder resultaat. Ook bij de osteopaat hielp niets. Ik besloot om naar de chiropractor te gaan. Binnen een paar maanden merkte ik al een enorm verschil!
Ik kon niet of nauwelijks slapen vanwege pijn in nek, schouders, armen en rug. Ik heb van alles geprobeerd, maar niet hielp. Toen ben ik naar de chiropractor gegaan. Al snel merkte ik een duidelijk verschil. Ik heb veel te danken aan TOPCHIRO.
Joop is een Crossfit atleet. Dankzij TOPCHIRO heeft hij nooit rugklachten, ondanks het feit dat hij al meer dan 40 jaar schilder is en zwaar lichamelijk werk doet.
Tijdens het tennissen schoot het er in bij mijn schouder. Via de huisarts, fysio en masseur, die allemaal niets konden uithalen, ben ik terecht gekomen bij TOPCHIRO. Na een aantal weken voelde ik de blessure al niet meer!
Als gepensioneerd sporttherapeut weet ik hoe belangrijk chiropractie is. Het wordt gezien als alternatieve geneeswijze, maar het is in feite een eeuwen oude geneeswijze. Ik kan me geen leven zonder chiropractici voorstellen.
Vaak wordt gedacht dat je alleen naar een chiropractor moet als je ergens last van hebt. Maar dat is niet waar. Het is beter om te voorkomen dan te genezen. Ik ga zelf regelmatig naar TOPCHIRO, omdat ik er beter van gaan presteren als sporter. Ik heb meer energie en mijn houding is beter.
Sommige mensen denken dat chiropractie gevaarlijk is, omdat je vaak een krakend geluid hoort. Maar niets is minder waar. Ik ben zelf sporter en maak regelmatig gebruik van chiropractie. Het helpt me om beter te presteren en ik voel me er ook beter door.
Ik had 15 jaar last van migraines en wat ik ook probeerde: geen resultaat. Na de geboorte van mijn tweede zoon werd het zelfs erger. Na de eerste behandeling bij TOPCHIRO had ik wél al meteen resultaat. En zelfs meer dan ik verwacht had. Ons hele gezin gaat nu regelmatig naar de chiropractor.
Ik ging regelmatig met rugklachten naar de huisarts en de fysio maar bleef telkens vastlopen. Nu bij TOPCHIRO heb ik maandelijkse preventieve afspraken zodat mijn rug los blijft en ik normaal kan blijven functioneren, wat natuurlijk heel belangrijk is als zelfstandig ondernemer!
Kwam bij TOPCHIRO na een ongeluk waarbij ik whiplashklachten aan over hield. Kon daardoor niet meer sporten, wat ik voor het ongeluk zeer fanatiek deed. Door TOPCHIRO nu weer meer dan 100% fit en heb mijn leven weer terug!
Als tandarts moet ik veel staan en dat gaf bij mij veel rugklachten. Door de behandelingen bij TOPCHIRO kan ik veel meer aan én heb nog energie om ‘s avonds te gaan sporten. Ik adviseer dus: net als bij de tandarts: ga voor regelmatige controles naar de chiropractor!
Als verpleegkundige moet je soms handelingen doen die niet goed zijn voor je eigen rug. Ik kreeg op een gegeven moment veel klachten. Heb hiervoor van alles geprobeerd en veel geld en energie in gestoken: maar helaas niets hielp. Dankzij TOPCHIRO ben ik nu echter weer geheel gerenoveerd: ik blijf regelmatig terugkomen!
Ik ging naar TOPCHIRO met rug-, schouder- en nekklachten waardoor ik last had van slapeloosheid en daardoor weer : chronische vermoeidheid. Door TOPCHIRO ben ik niet alleen van mijn klachten af maar als “extraatje” ook van mijn hooikoorts! Ik ben nu een heel ander mens!
Ik had al verschillende operaties achter de rug en slikte veel pijnmedicaties toen ik bij TOPCHIRO kwam. Dankzij de behandelingen, de aandacht en de extra adviezen zit ik nu- zonder medicatie – lekkerder in mijn vel!
Mijn grootste hobby is schilderen, maar een fikse hernia maakte dat onmogelijk. Dankzij TOPCHIRO heb ik nu geen last meer van de hernia en beweeg me nu veel vrijer. Chiropractie: ik kan het je aanbevelen en ik blijf het mijn hele leven verder doen!