Reviews

Lees hier wat men van ons vindt.

Elena Gida

Een aantal jaar geleden kreeg ik last van mijn schouder. Ik ben naar de huisarts gegaan die mij doorverwees naar de fysio, zonder resultaat. Ook bij de osteopaat hielp niets. Ik besloot om naar de chiropractor te gaan. Binnen een paar maanden merkte ik al een enorm verschil!

Jose Spanjaard

In eerste instantie kwam ik bij Topchiro om van mijn migraine af te komen. Maar gaande weg merkte ik dat mijn lichaam ook veel soepeler werd. Dankzij Topchiro is mijn leven een stuk leuker geworden!

Gerrie van Woezik

Ik kon niet of nauwelijks slapen vanwege pijn in nek, schouders, armen en rug. Ik heb van alles geprobeerd, maar niet hielp. Toen ben ik naar de chiropractor gegaan. Al snel merkte ik een duidelijk verschil. Ik heb veel te danken aan Topchiro.

John ter Meer

Tijdens het tennissen schoot het er in bij mijn schouder. Via de huisarts, fysio en masseur, die allemaal niets konden uithalen, ben ik terecht gekomen bij Topchiro. Na een aantal weken voelde ik de blessure al niet meer!

Ton Geilenkirchen

Als gepensioneerd sporttherapeut weet ik hoe belangrijk chiropractie is. Het wordt gezien als alternatieve geneeswijze, maar het is in feite een eeuwen oude geneeswijze. Ik kan me geen leven zonder chiropractie voorstellen.

Jeremy Reijnders

Vaak wordt gedacht dat je alleen naar een chiropractor moet als je ergens last van hebt. Maar dat is niet waar. Het is beter om te voorkomen dan te genezen. Ik ga zelf regelmatig naar Topchiro, omdat ik er beter van ga presteren als sporter. Ik heb meer energie en mijn houding is beter.

Nienke van Overveld

Sommige mensen denken dat chiropractie gevaarlijk is, omdat je vaak een krakend geluid hoort. Maar niets is minder waar. Ik ben zelf sporter en maak regelmatig gebruik van chiropractie. Het helpt me om beter te presteren en ik voel me er ook beter door.

Marta Matysiak

Ik heb 15 jaar last gehad van migraine. Ik heb allerlei medische opties geprobeerd, maar niets hielp. Na de eerste behandeling ging de pijn van de migraine al weg. Sindsdien ben ik veel soepeler geworden en is mijn zicht ook vooruit gegaan!

Ricardo Rietveld

Ik ben in aanraking gekomen met chiropractie, omdat ik regelmatig last had van mijn rug. Ik ben regelmatig naar fysiotherapie gegaan maar het ging niet echt over. Nu heb ik geen last meer van rugpijn, maar ga ik nog wel regelmatig preventief.

Daan van Beers

Na een auto-ongeluk kon ik niet meer doen wat ik altijd graag deed: sporten. Ik kom nu al drie jaar bij Topchiro en kan alles weer wat ik voor het ongeluk ook kon en voor mijn gevoel zelfs meer! Vaak kom ik zonder klachten, maar ga weg met een beter gevoel!

Irfan Demir

Voorheen kon ik maar een paar uur achter elkaar werken en kreeg ik last van mijn rug. Nu kan ik gewoon de hele dag werken en heb ik zelfs nog energie om te sporten. Mensen gaan vaak voor controle naar de tandarts, maar voor je rug is het net zo goed om regelmatig een controle te hebben.

Arlinda Andrade

In 2009 ben ik door mijn rug gegaan. Ik heb van alles geprobeerd, maar niets hielp. Toen ben ik bij Topchiro gekomen. Dat heeft mijn leven veranderd. Het bevalt me zo goed bij Topchiro dat ik blijf langs komen. Ik ben echt heel blij met ze!

Peggy van der Aa

Toen ik bij Topchiro kwam had ik last van slapeloosheid, mijn schouder, rug en nek. Sindsdien heb ik geen nek- en schouderklachten meer en een stuk minderlast van mijn rug! Ik slaap ook een stuk beter. Een bijkomend effect is dat ik ook veel minder last heb van allergie├źn.

Jamaica

Ik heb veel last gehad van chronische klachten. Na een aantal bezoeken aan Topchiro ging het een stuk beter. Dankzij Travis ben ik ook gaan inzien hoe belangrijk het is om gezond te eten. Dit ben ik zo leuk gaan vinden dat ik zelfs mijn eigen groentes ben gaan verbouwen.

Maak nu een eerste afspraak

Uw pijnklachten effectief verholpen.