Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Wilt u echt Gezonder worden?

Wilt u echt Gezonder worden?

We Leven niet zo Gezond als u Denkt

Er zijn weinig zaken die mensen meer bezig houden dan de staat van hun lichaam en geest.

Dus om die reden gaan mensen ook uiterst zorgvuldig om met hun lichaam.

Toch?

Helaas is dit lang niet altijd het geval, heel veel mensen halen bij langen na niet het maximale uit hun gezondheid. Dit komt door een combinatie van factoren die voor bijna iedereen weer anders zijn. Als chiropractor zien wij het als onze taak om de gezondheid van onze cliënten te bevorderen.

Niet voor niets wordt een chiropractor vaak gezien als een persoonlijke adviseur die mensen begeleidt in het krijgen en houden van een optimale gezondheid.

 

GEZOND LEVEN HEEFT U ZELF IN DE HAND

Niet voor niets wordt een chiropractor vaak gezien als een persoonlijke adviseur die mensen begeleidt in het krijgen en houden van een optimale gezondheid.

 

Welke gezondheidsrisico’s zien wij als Chiropractoren vaak?

De westerse maatschappij biedt ons bijzonder veel comfort, ontspanning en uitdaging. Al deze mooie dingen hebben vaak echter ook een keerzijde. Wij willen drie factoren uitlichten en u hier onze visie op geven.

Let op! Deze visie is onderbouwt met tientallen jaren van ervaring en honderden jaren van onderzoek en wetenschap!

 

1.     Medicatiegebruik en Chiropractie (hint: die gaan niet vaak samen)

Ja het is heerlijk om geen hoofdpijn te hebben of om makkelijk in slaap te vallen. Pijnstillers en bezodiazepinen/slaapmiddelen/spierverslappers/ontspanningsmiddelen worden dan ook flink ingenomen. Honderdduizenden Nederlanders slikken op regelmatige basis deze middelen! In 2018 ging het zelfs om meer dan een miljoen mensen die een ontspanningsmiddel gebruikten.

Laat deze getallen eens goed op u inwerken. Honderdduizenden en miljoenen!

Al deze mensen slikken chemicaliën om dingen niet te voelen of dingen niet te ervaren. Dit komt dus neer op het innemen van onnatuurlijk middelen om lichamelijk processen te ontregelen. Er is dus een signaal van het lichaam (pijn of stresshormoon) dat aangeeft dat er iets niet in orde is.

Zou het niet veel logischer zijn om de oorzaak te zoeken en aan te pakken in plaats van het signaal te onderdrukken?

Een chiropractor kan u helpen om hier verandering in te brengen. Dat betekent dat we het signaal van het lichaam serieus nemen en op zoek gaan naar de oorzaak. Wanneer deze oorzaak wordt verzorgt, dan is medicatie niet nodig.

 

2.     Inactiviteit. Chiropractie staat voor natuurlijk bewegen

Veel mensen leiden een zittend bestaan. We zitten op ons werk, tijdens het eten en in de avond op de bank (achter TV of scherm).

Dit is niet zoals we als mensen al duizenden jaren leven. Met name onze westerse maatschappij heeft een totaal ander levenspatroon dan het patroon dat wij altijd hebben gehad. Dit heeft direct gevolg voor allerlei processen en structuren in ons lichaam.

Onze wervelkolom bijvoorbeeld wordt anders belast door het zittende bestaan. Als chiropractoren ontvangen wij heel veel mensen die hierdoor subluxaties ontwikkelen. Door deze subluxaties te verzorgen en mensen adviezen te geven voor specifieke beweging, kunnen wij een groot verschil maken voor onze cliënten.

 

3.    Voeding en Dranken (de Chiropractor adviseert Water!)

Een bekend probleem in onze maatschappij is de beschikbaarheid van kunstmatig voedsel. De winkels liggen vol met allerlei producten die “voedingsmiddelen” worden genoemd.

Deze producten (koek, chips, repen, gezoete yoghurts, opwarmmaaltijden)  hebben echter geen enkele voedingswaarde!

Hetzelfde geldt voor suikerhoudende/cafeïne houdende  dranken. Deze dranken ontregelen onze lichamen.

Door ons lichaam te voorzien van deze producten, krijgt ons lichaam niet de voeding die het nodig heeft. Uw chiropractor adviseert dan ook altijd: eet natuurlijke producten zoveel u wilt en gefabriceerde producten met mate. En vergeet ook niet veel water te drinken om uw lichaam de kans te geven om afvalstoffen af te voeren.

Een betere gezondheid met chiropractie begint met het samen aangaan van een (hopelijk hele lange) reis met chiropractor en cliënt. Wij staan u op regelmatige basis bij en bewaken uw gezondheid.

Niet voor niets is TOPCHIRO de nummer 1 chiropractiepraktijk van Nederland!

Gerelateerde berichten