Weert

TOPCHIRO The key to your best life

Home Vestigingen TOPCHIRO Weert

Je lokale chiropractor in Weert

Nieuwe cliënt?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch intakegesprek. Wij zullen u bellen binnen het door u gekozen tijdsbestek. 

BESTAANDE cliënt?

Bent u al cliënt bij ons en wilt u uw afspraak wijzigen of iets doorgeven, maak dan gebruik van het WhatsApp nummer dat hieronder vermeld staat.

Op zoek naar een chiropractor in Weert?
Dan bent u aan het juiste adres!

Door de combinatie van eeuwenoude technieken en moderne wetenschap vinden wij altijd de beste aanpak om uw klachten én onderliggende oorzaken te verhelpen. Ons doel is altijd om uw lichaam weer optimaal te laten functioneren en uw pijn te verlichten.

Op basis van uw persoonlijke scan- en onderzoeksresultaten zullen wij een zorgplan voor u maken. Dit zorgplan bestaat uit verschillende fases; een intensieve fase, een stabilisatie fase & een onderhoudsfase.

Heeft u nog vragen of wilt u langskomen in onze praktijk in Weert? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch gezondheidsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we kort kennis met elkaar, bespreken we jouw klachten en bepalen we of chiropractie iets voor jou is. Klik op de knop hierboven om een datum en tijd te selecteren waarop je gebeld wilt worden. Het gesprek duurt maximaal 15 minuten.

Onze chiropractische kliniek in Weert

Onze gezellige praktijk in de regio Weert is gevestigd aan Maasstraat 31 in Weert.
Dichtbij het centrum met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De zorg die wij bieden richt zich op de houding van de wervelkolom en op het zenuwstelsel. Wij verbeteren de functies van uw lichaam en helpen u bij het realiseren van een betere levensstijl.

Ons team wordt regelmatig bijgeschoold zodat we u de hoogste kwaliteit van chiropractische zorg aan kunnen blijven bieden,  zodat we u meer kwaliteit van leven kunnen geven.

Openingstijden

Dinsdag08:30-12:30 16:00-19:00

DinsdagGesloten

WoensdagGesloten

Donderdag 08:30-12:30 16:00-19:00

VrijdagGesloten

Zaterdag 09:00-12:30

* Voorwaarden abonnement:

  • U gaat akkoord met betaling via maandelijks automatisch incasso
  • U heeft minstens één keer een oriëntatie avond bijgewoond
  • U heeft de eerste en tweede fase van zorg volledig doorlopen
  • Uw chiropractor gaat akkoord met de zorg frequentie