Veldhoven

TOPCHIRO The key to your best life

Home Vestigingen TOPCHIRO Veldhoven

TOPCHIRO Veldhoven

Nieuwe cliënt?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch intakegesprek. Wij zullen u bellen binnen het door u gekozen tijdsbestek.

Terugkerende cliënt?

Bent u al cliënt bij ons en wilt u uw afspraak wijzigen of iets doorgeven, maak dan gebruik van het WhatsApp nummer dat hieronder vermeld staat.

De praktijk in Veldhoven is gevestigd aan de Nieuwe Kerkstraat 77. De praktijk is goed bereikbaar met de auto, de fiets of te voet. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Mochten deze parkeerplaatsen allemaal bezet zijn, dan is er op korte loopafstand een grote parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren.

De praktijk in Veldhoven biedt naast verschillende oplossingen voor uw bewegingsapparaat ook een zeer breed pakket aan alternatieve pijnbestrijding en langdurige aandoeningen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kinderen en sporters/atleten.

Nieuwe cliënt telefonisch intakegesprek

Ontmoet ons team

Ons Team in Veldhoven

Marga – Chiropractisch Adviseur

Marga – Chiropractisch Adviseur

Veldhoven

Een echte Brabantse met een passie voor chiropractie: eerst als cliënt, daarna als chiropractisch assistent en nu met de intentie om zelf ook chiropractie te gaan studeren. In haar gezin ziet ze duidelijk de voordelen van chiropractie en wilt dit graag doorgeven aan anderen.

Marloes – Chiropractisch Adviseur

Marloes – Chiropractisch Adviseur

Veldhoven

Woonachtig in Eindhoven, opgegroeid in Heeze. Passie voor gezonde voeding en leefstijl. Moeder van een dochter. Spontane, vriendelijke persoonlijkheid met jarenlange ervaring als chiropractisch adviseur. Is een luisterend oor met persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Dr. Naomi van Veen – Chiropractor

Dr. Naomi van Veen – Chiropractor

Veldhoven

Geboren in Alkmaar, grotendeels opgegroeid in Eindhoven waar Naomi ook Fysiotherapeut geworden is. Hierna heeft ze nog chiropractie gestudeerd aan de Welsh Institute of Chiropractic in Zuid Wales. Ze is ambitieus en een team player en wilt samen met de rest van het Top Chiro team zoveel mogelijk mensen helpen hun fitste leven te leiden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over gezondheid en welzijn met onze gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over gezondheid en welzijn met onze gratis nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag 08:30-12:30 16:00-19:00

Dinsdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Woensdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Donderdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Vrijdag 08:30-12:30 16:00-19:00

Zaterdag 09:00-12:30

* Voorwaarden abonnement:

  • U gaat akkoord met betaling via maandelijks automatisch incasso
  • U heeft minstens één keer een oriëntatie avond bijgewoond
  • U heeft de eerste en twee fase van zorg volledig doorlopen
  • Uw chiropractor gaat akkoord met de zorg frequentie