Je lokale chiropractor in Ede

chiropractor-ede
Nieuwe cliënt?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu gebruik van ons gratis telefonisch intakegesprek. Wij zullen u bellen binnen het door u gekozen tijdsbestek.

Terugkerende cliënt?

Bent u al cliënt bij ons en wilt u uw afspraak wijzigen of iets doorgeven, maak dan gebruik van het WhatsApp nummer dat hieronder vermeld staat.

Op zoek naar een chiropractor in Ede?
Dan bent u aan het juiste adres!

TOPCHIRO heeft enkel zeer ervaren chiropractors in dienst. Door de combinatie van eeuwenoude technieken en moderne wetenschap vinden wij altijd de beste aanpak om uw klachten én onderliggende oorzaken te verhelpen. Ons doel is altijd om uw lichaam weer optimaal te laten functioneren en uw pijn te verlichten.

Op basis van uw persoonlijke scan- en onderzoeksresultaten zullen wij een zorgplan voor u maken. Dit zorgplan bestaat uit verschillende fases; een intensieve fase, een stabilisatie fase & een onderhoudsfase.

Onze chiropractische kliniek in Ede

Onze chiropractiepraktijk in Ede bevindt zich aan de Buurtscheuterlaan 18.

Onze praktijk biedt verschillende oplossingen voor uw bewegingsapparaat. Wij focussen ons op lange termijn resultaten en bieden een zeer breed pakket aan alternatieve pijnbestrijding en langdurige aandoeningen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelingen van baby’s, kinderen en atleten.

Ons team wordt regelmatig bijgeschoold zodat we u de hoogste kwaliteit van chiropractische zorg aan kunnen blijven bieden, zodat we u meer kwaliteit van leven kunnen geven.

Tarieven

Vervolgconsult kind (t/m 14 jaar) € 35

In de praktijk in Ede is geen scanapparatuur aanwezig. Indien nodig kunnen wij je na het 1e consult daarvoor doorverwijzen naar onze praktijk in Bilthoven.

Contact

Buurtscheuterlaan 18, 6711HV, Ede

T: (0318) 416822

E: ede@topchiro.nl

This will close in 0 seconds