Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Knegsel

Chiropractor in de buurt van Knegsel

Topchiro: Dé Chiropractor in de buurt van Knegsel

Ben je op zoek naar effectieve en betrouwbare chiropractie in de buurt van Knegsel? Zoek dan niet verder. Topchiro is dé chiropractor in de buurt van Knegsel waar je op kunt vertrouwen. Met een klantbeoordeling van maar liefst 9,8/10 zijn we niet alleen geliefd onder onze cliënten, maar we hebben ook bewezen topkwaliteit te leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
veldhoven@topchiro.nl
veldhoven@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak

Bij Topchiro geloven we in de aanpak van de oorzaak en niet slechts het symptoom. Dit betekent dat we dieper kijken dan de oppervlakkige pijn of het ongemak dat je ervaart. We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak en pakken die aan, zodat je een langdurige oplossing krijgt en niet slechts tijdelijke verlichting. Onze moderne en innovatieve behandelmethoden zorgen ervoor dat je de beste zorg ontvangt die beschikbaar is in de wereld van chiropractie in de buurt van Knegsel.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Waarom Kiezen Voor Topchiro?

Allereerst hebben we altijd snel een plek voor je intake, zodat je niet lang hoeft te wachten om de zorg te krijgen die je nodig hebt. Bij ons sta jij als patiënt centraal, wat betekent dat je kunt rekenen op een hoge mate van persoonlijke aandacht. We luisteren naar je klachten, je zorgen en je wensen om een behandelplan op maat voor je op te stellen.

Daarnaast zijn we trots op het feit dat we 15 vestigingen hebben verspreid over Nederland. Dus zelfs als je niet in Knegsel woont, is er altijd een Topchiro vestiging bij jou in de buurt. Elk van deze vestigingen houdt vast aan onze kernwaarden en hoge kwaliteitsstandaarden.

Als je zoekt naar een Chiropractor in de buurt van Knegsel, kies dan voor Topchiro. Onze expertise, persoonlijke aandacht en innovatieve behandelmethoden zorgen ervoor dat je in goede handen bent. Maak vandaag nog een afspraak!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00 -19:00
Vrijdag – Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Nieuwe Kerkstraat 77,
5508 NA Veldhoven

Telefoonnummer040 218 2417

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

veldhoven@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.