Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Is Mijn Kind te Jong voor Chiropractische Zorg?

Is Mijn Kind te Jong voor Chiropractische Zorg?

 

Zelden gaat er een week voorbij, zonder dat een cliënt mij vraagt of zijn of haar kind niet te jong is om met chiropractische zorg te beginnen.

Ik geloof dat er bij veel mensen een algemene opvatting bestaat dat chiropractie gevaarlijk is voor kinderen.

Het tegendeel is waar! Chiropractie is een van de beste vormen van zorg in de gezondheidszorg die ouders hun kinderen kunnen geven.

Het zenuwstelsel is namelijk uitermate belangrijk omdat het de rest van het lichaam van een mens coördineert. Wanneer het zenuwstelsel niet meer correct reageert, zal het niet lang duren voordat er ernstige ziekten ontstaan.

Zelfs het immuunsysteem, dat verantwoordelijk is voor het behoud van een goede verdediging tegen bacteriën en virale microben, is zeer sterk afhankelijk van een goed functionerend zenuwstelsel.

Kinderen, meer nog dan volwassenen, zitten midden in de ontwikkeling van hun immuunsysteem. Daarom is het van groot belang om hun zenuwstelsel goed te onderhouden.

 

DE ROL VAN DE CHIROPRACTOR

De chiropractor is niet alleen betrokken bij klachten, juist
het voorkómen van klachten is de specialiteit van chiropractie..

 

Het Belang van Chiropractie

Een goede uitlijning van de wervelkolom, die zorgt voor een optimale werking van het zenuwstelsel, wordt vaak over het hoofd gezien door reguliere artsen. Artsen,  die medicijnen toe dienen als een logische manier om een ​​gezond immuunsysteem te behouden.

Het wordt wel algemeen erkend door alle zorgverleners, dat een intact en gezond zenuwstelsel van vitaal belang is voor de voortdurende goede gezondheid van een persoon.

Ondanks brede overeenstemming van traditionele artsen over het belang dat het zenuwstelsel speelt in de gezondheid van een mens, is het nog steeds een gangbare praktijk binnen de reguliere geneeskunde om de gevaren van subluxaties van de wervelkolom te negeren.

Gelukkig voor de uw gezondheid en die van uw kinderen, blijft het beroep van chiropractie altijd als doel hebben om de stabiliteit van de ruggengraat te waarborgen.

 

Chiropractie voor Iedereen

Ik ben van mening dat chiropractie voor alle kinderen beschikbaar moet zijn!

Wat mij persoonlijk betreft: ik heb mijn eigen dochter gecontroleerd en gecorrigeerd vlak na haar geboorte. Zij had een subluxatie door de geboorte. Waarschijnlijk hebben veel kinderen een subluxatie opgelopen tijdens hun geboorte. Door de jaren heen heeft een aantal medische wetenschappers zelfs onderzoek gedaan dat suggereert dat afwijkingen (subluxaties) de oorzaak waren van bepaalde gevallen van wiegendood.

Tegenwoordig zijn ouders ervan overtuigd dat giftige vaccins gevuld met kwik, aluminium, antivries en een aantal andere walgelijke gifstoffen een kind gezonder kunnen maken. Dezelfde ouders zijn ervan overtuigd (door traditionele mediabronnen en andere medische propaganda) dat chiropractie een gevaar voor onze kinderen vormt.

Mijn advies aan ouders in onze hele gemeenschap, is om te beginnen “buiten het vaste kader van conventionele medische wijsheid” te denken en onmiddellijk contact op te nemen met een gekwalificeerde chiropractor.

Zodat je je kinderen een vaste reguliere verzorging door chiropractie kunt geven.

Want zeker onze kinderen verdienen de allerbeste zorg!

TOPCHIRO en Gezondheid

Wij helpen u graag met uw migraine.

 

 

Gerelateerde berichten