Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Intake Weert

Intake Weert

Heb jij dagelijks last van pijn?

Vaak hebben onze cliënten al veel geprobeerd zonder resultaat. Wij geloven niet dat je met pijn hoeft te leven. Een intake en scan  kost nu slechts €37,- voor nieuwe cliënten.

=De behandelingen worden meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

chiropractie-klachten-chiropractor-rugpijn

Speciale aanbieding voor Weert en omgeving.

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Intake formulier

Hidden
hoofdpijn-migraine-chiropractie

Dit is wat je krijgt:

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Antwoord op al je vragen

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!