Last van je nek, rug, schouder of hoofdpijn?
weg met pijn!

Vaak hebben onze cliënten al veel geprobeerd zonder resultaat. Wij geloven niet dat je met pijn hoeft te leven. Een intake, scan en correctie kost nu slechts €48,- voor nieuwe cliënten.

(De behandelingen worden meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De zorgverzekeraar vergoed vaak een max. bedrag van €45,- per behandeling.)

profiel-lisa-tacke

5/5

Dr. Lisa Tacke

Chiropractor Weert

Neem afscheid van pijn.

Dit is wat je krijgt:

Speciale aanbieding voor Weert en omgeving.

meer dan 50 positieve Google reviews

4/5

Annemie Schuurmans

Door een oud letsel van whiplash en stress liep ik vaker met een stijve nek rond, ook was ontspannen een ver-van-mijn- bedshow. Na een intensieve opstart 2 jaar geleden ga ik nu maandelijks naar de behandeling. Het voelt als een ware recet van jezelf waardoor je weer verder kan. Ik heb geleerd mijn aandacht te focussen op mogelijkheden ipv beperkingen.

5/5

Gosia Gauza

Heel blij met Top Chiro Weert. Lange tijd last van onderrug gehad, nu is het weg...geweldig🙂 Bedankt voor de goede zorg en een boost in mijn leven🙃

5/5

Door jullie behandelingen kon ik loslaten en kon ik mijn 25 ste jubileumjaar werkend in gaan. Jullie zijn een topteam, met plezier komen wij nu maandelijks, naar jouw Lisa en Bregje toe. Zo dankbaar voor jullie inzet en positiviteit. Een echte aanrader, een goede investering in je eigen lijf!💪

5/5

Wiel. Burhenne

Zeer tevreden over de behandelaar. Is zeker aanbeveling waardig.

Vind de oorzaak van jouw pijn en verhelp deze! Start nu voor slechts €48,-

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen en eventueel een afspraak in te plannen.   Vul het formulier hieronder in, wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  1

  Heb je klachten gerelateerd aan zwaar fysiek werk of juist langdurig zitten?

  In onze praktijk helpen we jong en oud aan een fitter en gezonder lichaam.

  2
  de-chiropractor-als-weerstand-booster

  Aanpakken van de oorzaak

  We richten ons op alternatieve pijnbestrijding en lange termijn oplossingen voor lichamelijke klachten, door het aanpakken van de oorzaak.

  3

  Voor iedereen

  We zijn gespecialiseerd in het corrigeren van zowel baby’s, kinderen als volwassenen. Je hebt maar één wervelkolom, dus zorg er goed voor!

  4

  Ook bij klachtenvrij

  Ook wanneer je geen pijn ervaart is het goed om je wervelkolom te onderhouden.

  Onze locatie: Maasstraat 31 6001EB Weert

  Meest gestelde vragen:

  Een chiropractor verzorgd het menselijk lichaam vanuit de denkwijze dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen. 

  Omdat er veel zenuwen door de rug lopen, is dit een locatie waar beknellingen (subluxaties) relatief vaak optreden. Het is dan de taak van de chiropractor om deze beknelling op te hebben. Hiervoor heeft uw chiropractor verschillende mogelijkheden.

  Een chiropractor kan u helpen door verschillende technieken toe te passen. Voorbeelden hiervan zijn manipulaties, deze maken ruimte voor de zenuwen en zorgen voor balans in de wervelkolom. Maar  een chiropractor kan ook gerichte adviezen geven om bijvoorbeeld intoxicaties te voorkomen. Wanneer wij vaststellen dat deze een nadelige invloed hebben op uw rugklachten.

  Welke technieken een chiropractor toepast, hangt af van de oorzaak van de klachten en van uw persoonlijke omstandigheden.

  Het behandelen van spanningshoofdpijn is lastig. Veel mensen nemen pijnstillers, maar dit is op de lange termijn schadelijk en onderdrukt slechts de pijn. En omdat hoofdpijn zoveel voorkomt, is het al ingewikkeld om vast te stellen dat het om spanningshoofdpijn gaat. Wanneer u vermoedt dat u last heeft van spanningshoofdpijn kan een chiropractor wellicht uitkomst bieden.

  De chiropractor zal eerst in kaart brengen hoe ernstig de klachten zijn en hoe vaak u er last van heeft. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek, waarbij het hele lichaam wordt onderzocht. Dit omdat de chiropractische zienswijze uitgaat van een algehele balans in het lichaam die verstoord is wanneer u klachten ervaart.

  De chiropractor onderzoekt wat de hoofdpijn uitlokt en past druktechnieken toe om het lichaam weer in balans te brengen. Wanneer de spieren in de nek minder gespannen zijn, zal de spanningshoofdpijn geleidelijk afnemen. Daarnaast kan de chiropractor advies geven over houding, beweging, sport en voeding. Dit kan ook helpen bij het reduceren van de pijnklachten.

  Chiropractie maakt gebruik van manipulaties, waarbij speciale druktechnieken ervoor zorgen dat blokkades in het bewegingsapparaat worden opgeheven. Hierdoor worden de gewrichten tussen de nekwervels soepeler en neemt de bewegingsvrijheid van de nek toe. De zorg is meestal relatief pijnloos en snel effectief.

  Daarnaast helpt een chiropractor bij het herstellen van de balans van omliggende wervels, die mogelijk zijn gaan compenseren voor de aangedane gewrichten. Zo wordt u, ondanks dat artrose zelf niet te genezen is, toch verlicht van uw klachten omdat uw lichaam beter om kan gaan met de problematiek.

  Wanneer klachten aan de nek langer dan een aantal dagen aanhouden, kunt u veel voordeel halen uit een zorg door de chiropractor. De chiropractor kan met verschillende technieken de beweeglijkheid van de nek verbeteren. Dit kan zowel door meer ruimte te creëren voor de gewrichten, als het toepassen van technieken om ervoor te zorgen dat de spieren zich ontspannen.

  De methode van aanpak van de chiropractor hangt onder andere af van de soort klachten dat u ervaart en de oorzaak van de klachten. De chiropractor zal dit dan ook tijdens de eerste afspraak uitgebreid met u bespreken om vervolgens een passend zorgplan voor u op te kunnen stellen.