Weg met pijn!

Onder onze cliënten ervaart maar liefst 90%  geen of veel minder pijn meer. 

Een intake, scan en correctie kost nu slechts €48,- voor nieuwe cliënten. Alleen geldig in de vakantieperiode.

(De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De zorgverzekeraar vergoed vaak een max. bedrag van €40/45,- per dag)

chiropractor-bilthoven

5/5

Dr. Sophie Fringant

Chiropractor Bilthoven

Speciale aanbieding voor Bilthoven en omgeving.

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.  Dit is wat je krijgt:

  ONZE TEVREDEN CLIëNTEN

  Zij gingen je voor

  Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

  klachten-chiropractor

  Ivo Lammers

  Eindhoven

  5/5

  “Ik kom nu al 2 jaar iedere maand voor onderhoud bij Topchiro. Sinds die tijd niet meer door mijn onderrug gegaan en nekklachten zijn sterk afgenomen. Ik kan deze mensen zeker aanbevelen.”

  Fagteh Alborz

  Veldhoven

  5/5

  “Een top chiropractor! Vanaf het eerste moment een prettige service en hele fijne behandelaars. Mijn klachten verminderden snel. Beveel ze absoluut aan!”

  klachten-chiropractor

  Yara van Hamburg

  Rotterdam

  5/5

  Ik ben meerdere keren naar een fysiotherapeut en een osteopaat geweest om maar van de zeurende pijn in mijn schouder, nek en hoofd af te komen. Sinds ik bij Top Chiro kom, is deze pijn niet meer terug geweest.

  Onze locatie: Putterlaan 161, 3722 WS Bilthoven

  Meest gestelde vragen:

  Een chiropractor verzorgd het menselijk lichaam vanuit de denkwijze dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen. 

  Omdat er veel zenuwen door de rug lopen, is dit een locatie waar beknellingen (subluxaties) relatief vaak optreden. Het is dan de taak van de chiropractor om deze beknelling op te hebben. Hiervoor heeft uw chiropractor verschillende mogelijkheden.

  Een chiropractor kan u helpen door verschillende technieken toe te passen. Voorbeelden hiervan zijn manipulaties, deze maken ruimte voor de zenuwen en zorgen voor balans in de wervelkolom. Maar  een chiropractor kan ook gerichte adviezen geven om bijvoorbeeld intoxicaties te voorkomen. Wanneer wij vaststellen dat deze een nadelige invloed hebben op uw rugklachten.

  Welke technieken een chiropractor toepast, hangt af van de oorzaak van de klachten en van uw persoonlijke omstandigheden.

  Een chiropractor verzorgd het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen. 

  Omdat er veel zenuwen door de rug lopen, is dit een locatie waar beknellingen (subluxaties) relatief vaak optreden. Het is dan de taak van de chiropractor om deze beknelling op te heffen. Hiervoor heeft de chiropractor verschillende mogelijkheden. Een chiropractor kan je helpen door verschillende technieken toe te passen. Voorbeelden hiervan zijn correcties, deze maken ruimte voor de zenuwen en zorgen voor balans in de wervelkolom. Maar  een chiropractor kan ook advies geven omtrent houding en levensstijl. Wanneer wij vaststellen dat deze een nadelige invloed hebben op je klachten.

  Welke technieken een chiropractor toepast, hangt af van de oorzaak van de klachten en van je persoonlijke omstandigheden.

  Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat behandelingen vergoed worden. Ook op deze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.chiropractievergoeding.nl/

  Wanneer klachten aan de nek langer dan een aantal dagen aanhouden, kunt u veel voordeel halen uit een zorg door de chiropractor. De chiropractor kan met verschillende technieken de beweeglijkheid van de nek verbeteren. Dit kan zowel door meer ruimte te creëren voor de gewrichten, als het toepassen van technieken om ervoor te zorgen dat de spieren zich ontspannen.

  De methode van aanpak van de chiropractor hangt onder andere af van de soort klachten dat u ervaart en de oorzaak van de klachten. De chiropractor zal dit dan ook tijdens de eerste afspraak uitgebreid met u bespreken om vervolgens een passend zorgplan voor u op te kunnen stellen.