Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Zwijndrecht

Chiropractor in de buurt van Zwijndrecht

Topchiro: Dé Chiropractor in de buurt van Zwijndrecht

Welkom bij Topchiro, uw vertrouwde adres als u op zoek bent naar een hooggekwalificeerde Chiropractor in de buurt van Zwijndrecht. Met een klantbeoordeling van 9,8/10 weten wij keer op keer het verschil te maken voor onze patiënten. Dankzij onze moderne en innovatieve behandelmethoden krijgt u niet alleen een behandeling die gericht is op het symptoom, maar richten wij ons op de daadwerkelijke oorzaak van uw klachten.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dordrecht@topchiro.nl
dordrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Waarom kiezen voor Chiropractie in de buurt van Zwijndrecht bij Topchiro?

Het kiezen van de juiste chiropractor is essentieel voor uw herstelproces. Wat maakt Chiropractie in de buurt van Zwijndrecht bij Topchiro dan zo uniek? Ten eerste krijgt elke patiënt bij ons een hoge mate van persoonlijke aandacht. Wij geloven dat elk individu uniek is en daarom een behandeling op maat verdient. Ons uitgangspunt? Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn verlichting van uw klachten ervaart. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten op uw eerste intake. Bij ons is er altijd snel plek voor nieuwe patiënten.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Vind Ons Overal: 15 Vestigingen in Nederland

Hoewel we trots zijn op onze status als toonaangevende Chiropractor in de buurt van Zwijndrecht, strekt onze expertise zich uit over heel Nederland. Met 15 vestigingen verspreid over het land, zijn wij altijd in de buurt om u te helpen met uw klachten. Waar u ook woont, u kunt rekenen op dezelfde kwaliteit en zorg die u verwacht van Topchiro. Onze groei is te danken aan onze toewijding aan uitmuntendheid en het vertrouwen van duizenden tevreden patiënten.

Of u nu last heeft van terugkerende rugklachten, nekpijn, hoofdpijn of andere musculoskeletale problemen, het team van Topchiro staat voor u klaar. Kies voor een behandeling die echt werkt, kies voor Topchiro in de buurt van Zwijndrecht.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 116:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Singel 348,
3311 HM Dordrecht

Telefoonnummer: 078 203 3266

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

dordrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.