Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Zoetermeer

Chiropractor in de buurt van Zoetermeer

Topchiro: Dé Chiropractor in de buurt van Zoetermeer

Wanneer je op zoek bent naar excellente chiropractie in de buurt van Zoetermeer, is Topchiro de specialist bij uitstek. Met een klantbeoordeling van 9,8/10, garanderen wij topkwaliteit zorg en een hoge mate van persoonlijke aandacht. Of je nu last hebt van chronische pijn, spier- en gewrichtsklachten, of hoofdpijn, bij Topchiro richten we ons op het behandelen van de oorzaak, niet enkel het symptoom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alphenadrijn@topchiro.nl
alphenadrijn@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling op Maat

Topchiro in de buurt van Zoetermeer biedt moderne en innovatieve behandelmethoden aan, passend bij iedere individuele klant. Wij geloven sterk in de kracht van een geïntegreerde aanpak. Daarom bieden wij, naast standaard chiropractische behandelingen, ook aangepaste zorgplannen om aan ieders behoeften te voldoen. Dankzij de snelle plaatsing voor intakes, kunnen we je spoedig op weg helpen naar een pijnvrij leven. Of je nu op zoek bent naar eenmalige behandelingen of naar een langetermijnoplossing voor jouw klachten, wij staan klaar om te helpen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Toegankelijk en Betrouwbaar

Met maar liefst 15 vestigingen in Nederland, is er altijd wel een Topchiro bij jou in de buurt. Dit maakt onze diensten zeer toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar professionele chiropractie in de buurt van Zoetermeer en omstreken. Wij zijn trots op onze betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diensten en zorgen er altijd voor dat onze klanten zich gehoord en begrepen voelen. Dit blijkt ook uit de tevredenheidsbeoordeling van onze klanten; een 9,8 uit 10 is het bewijs van onze toewijding en professionaliteit.

Topchiro is meer dan alleen een chiropractor in de buurt van Zoetermeer. Wij bieden een breed scala aan behandelingen om je te helpen je beter te voelen en om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Of je nu in de buurt van Zoetermeer woont, of gewoon op zoek bent naar de beste chiropractische zorg, Topchiro is hier om je te helpen. Boek nu je intake en ervaar zelf de voordelen van onze expertise en persoonlijke zorg.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag : 08:30-12:30

Adres: Hooftstraat 21,
2406 GD Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer: 0172 203 523

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

alphenadrijn@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.