Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Zaandam

Chiropractor in de buurt van Zaandam

chiropractor-amsterdam-jordaan

Welkom bij Topchiro: Dé Chiropractor in de buurt van Zaandam!

Topchiro, gevestigd in de buurt van Zaandam, staat bekend om zijn uitmuntende chiropractie diensten. Als de leidende Chiropractor in de buurt van Zaandam, hebben we een klantbeoordeling van maar liefst 9,8/10, wat getuigt van onze toewijding en expertise in het veld. Ons team van deskundige chiropractors streeft ernaar om niet alleen symptomen te behandelen, maar vooral om de onderliggende oorzaak van uw klachten aan te pakken. Op deze manier waarborgen we duurzame resultaten voor onze cliënten.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jordaan@topchiro.nl
jordaan@topchiro.nl
Rug pijn

Toegewijde en Persoonlijke Zorg: Chiropractie in de buurt van Zaandam

Bij Topchiro krijgt elke patiënt een hoge mate van persoonlijke aandacht. We zorgen ervoor dat er snel plek is voor je intake, zodat je niet lang hoeft te wachten om de zorg te ontvangen die je nodig hebt. Ons team van ervaren chiropractors in de buurt van Zaandam is toegewijd om een moderne en innovatieve benadering te bieden voor de behandeling van musculoskeletale klachten, waardoor we optimaal kunnen inspelen op de individuele behoeften van elke cliënt.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Innovatie en Bereikbaarheid: 15 Vestigingen in Nederland!

Topchiro is niet alleen een toonaangevende Chiropractor in de buurt van Zaandam, maar heeft ook 15 vestigingen verspreid over heel Nederland, waardoor we toegankelijk zijn voor een breed publiek. Onze moderne en innovatieve behandelmethoden, gecombineerd met onze uitgebreide bereikbaarheid, maken ons de beste keuze voor chiropractische zorg in de regio. Of je nu last hebt van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, of andere klachten, Topchiro staat klaar om je te helpen!

Bij Topchiro, uw gespecialiseerde chiropractor in de buurt van Zaandam, geniet u van toonaangevende, persoonlijke en innovatieve chiropractische zorg. We streven naar niet alleen het behandelen van symptomen maar richten ons op het vinden en aanpakken van de werkelijke oorzaken van uw klachten. Met een klantbeoordeling van 9,8/10, snelle intake mogelijkheden, en 15 locaties in Nederland, bent u verzekerd van de beste chiropractische zorg beschikbaar. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de uitmuntende zorg van Topchiro!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Rozengracht 217,
1016 NA Amsterdam

Telefoonnummer020 290 3079

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

jordaan@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.