Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Wintelre

Chiropractor in de buurt van Wintelre

Waarom Kiezen voor Chiropractor in de buurt van Wintelre bij Topchiro?

Wanneer je op zoek bent naar de beste zorg voor je wervelkolom en gezondheid, is het essentieel om te kiezen voor een ervaren en betrouwbare professional. Topchiro, dé chiropractor in de buurt van Wintelre, voldoet aan al deze criteria. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10, is het duidelijk dat patiënten meer dan tevreden zijn met de geleverde diensten en zorg.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
veldhoven@topchiro.nl
veldhoven@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling met Oog voor de Oorzaak

Bij Topchiro geloven we in het behandelen van de werkelijke oorzaak en niet alleen de symptomen. Het is deze filosofie die ons onderscheidt en ons helpt bij het leveren van effectieve en blijvende resultaten. Ons doel is om de onderliggende problemen aan te pakken, zodat je niet alleen tijdelijke verlichting krijgt, maar een langetermijnoplossing voor je klachten. Bovendien is er bij ons altijd snel plek voor je intake. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kun je snel aan je herstel beginnen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Persoonlijke Aandacht en Moderne Technieken

Wat Topchiro eveneens speciaal maakt, is onze hoge mate van persoonlijke aandacht. Iedere patiënt is uniek, en daarom verdient iedereen een behandeling die is afgestemd op zijn of haar specifieke behoeften. We combineren deze zorg met moderne en innovatieve behandelmethoden, zodat je altijd verzekerd bent van de meest actuele en effectieve behandeling. En met maar liefst 15 vestigingen in Nederland, waaronder die in de buurt van Wintelre, is er altijd een Topchiro vestiging dichtbij.

Kortom, als je op zoek bent naar chiropractie in de buurt van Wintelre die echt het verschil kan maken, dan is Topchiro dé plek. Onze benadering van het behandelen van de oorzaak, onze persoonlijke aandacht, en onze moderne behandelmethoden zorgen samen voor een unieke ervaring en effectieve resultaten. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00 -19:00
Vrijdag – Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Nieuwe Kerkstraat 77,
5508 NA Veldhoven

Telefoonnummer040 218 2417

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

veldhoven@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.