Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Werkendam

Chiropractor in de buurt van Werkendam

Dé Chiropractor in de buurt van Werkendam: Topchiro

Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwde en professionele Chiropractor in de buurt van Werkendam, dan bent u bij Topchiro aan het juiste adres. Met onze 15 vestigingen verspreid over Nederland zijn wij een begrip in de wereld van chiropractie. in de buurt van Werkendam bieden wij niet alleen een hoge mate van persoonlijke aandacht, maar ook moderne en innovatieve behandelmethoden die hun effectiviteit hebben bewezen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dordrecht@topchiro.nl
dordrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Waarom Kiezen Voor Chiropractie in de buurt van Werkendam bij Topchiro?

Eén van de unieke aspecten van Topchiro is onze aanpak: wij behandelen de oorzaak, niet het symptoom. Dit betekent dat wij dieper kijken dan alleen het verlichten van uw huidige klachten. Wij zoeken naar de onderliggende oorzaak om zo een duurzame oplossing te bieden voor uw problemen. Daarnaast zijn wij trots op onze klantbeoordeling van 9,8/10, een score die ons onderscheidt als een top chiropractor in de regio. Uw welzijn en tevredenheid staan bij ons voorop. Daarbij komt dat u bij ons niet lang hoeft te wachten: er is snel plek voor uw intake, zodat we samen zo snel mogelijk kunnen beginnen aan uw herstel.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Topchiro: Uw Partner in Gezondheid

Bij Topchiro begrijpen we hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Elke patiënt is uniek en verdient een behandeling op maat. Met onze moderne en innovatieve behandelmethoden, gecombineerd met persoonlijke zorg, zorgen wij ervoor dat u zich snel weer fit en vitaal voelt. Onze Chiropractor in de buurt van Werkendam is speciaal opgeleid om u te voorzien van de beste zorg. Met 15 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt, klaar om u te helpen uw optimale gezondheid te bereiken.

Kies voor de kwaliteit en persoonlijke aanpak van Topchiro. Wij staan voor u klaar in de buurt van Werkendam om u de beste chiropractische zorg te bieden. Uw welzijn is onze missie. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het verschil dat Topchiro kan maken.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 116:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Singel 348,
3311 HM Dordrecht

Telefoonnummer: 078 203 3266

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

dordrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.