Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Wateringen

Chiropractor in de buurt van Wateringen

Uitzonderlijke Chiropractie in de buurt van Wateringen: Topchiro Staat Voor Je Klaar

Bent u op zoek naar de beste chiropractor in de buurt van Wateringen? Zoek niet verder! Topchiro staat bekend om zijn excellente zorg, met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10. Of u nu last heeft van chronische pijn, acute klachten, of gewoon uw algehele welzijn wilt verbeteren; ons team staat voor u klaar met de meest moderne en innovatieve behandelmethoden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
denhaag@topchiro.nl
denhaag@topchiro.nl
Rug pijn

Behandel de Oorzaak, Niet het Symptoom

Bij Topchiro geloven we in een holistische benadering van gezondheid. In plaats van alleen het symptoom aan te pakken, richten we ons op het vinden en behandelen van de onderliggende oorzaak van uw klachten. Met deze unieke aanpak onderscheiden we ons als dé chiropractor in de buurt van Wateringen waar u op kunt vertrouwen. We begrijpen dat ieder individu uniek is, en daarom zorgen we voor een hoge mate van persoonlijke aandacht tijdens elke sessie. Dankzij deze benadering kunnen we ervoor zorgen dat onze patiënten niet alleen op korte termijn verlichting vinden, maar ook op de lange termijn gezonder leven.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Toegankelijkheid en Groei

Wat Topchiro verder uniek maakt, is onze bereikbaarheid. Met maar liefst 15 vestigingen verspreid over Nederland, is er altijd wel een Topchiro dichtbij. En in de buurt van Wateringen zijn we bijzonder trots op onze vestiging en de service die we hier bieden. Heeft u klachten en wilt u snel geholpen worden? Bij ons is er snel plek voor een intake. We streven ernaar om u zo snel mogelijk de zorg te bieden die u nodig heeft, zonder lange wachttijden. Dankzij onze groei en populariteit in de wereld van chiropractie in de buurt van Wateringen en daarbuiten, kunnen we blijven investeren in onze faciliteiten en behandelmethoden.

Kies voor een leven met minder pijn en meer bewegingsvrijheid. Kies voor Topchiro, uw vertrouwde chiropractor in de buurt van Wateringen. Uw welzijn is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om samen met u aan een gezonder leven te werken. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de Topchiro-differentie!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Noordeinde 164A, Den Haag

Telefoonnummer070 204 3160

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

denhaag@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.