Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Wageningen

Chiropractor in de buurt van Wageningen

Chiropractor in de buurt van Wageningen: Ontdek Topchiro's Kwaliteitszorg

Als je op zoek bent naar een Chiropractor in de buurt van Wageningen, dan ben je bij Topchiro aan het juiste adres. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 zijn wij trots op de reputatie die we hebben opgebouwd in de buurt van Wageningen en de omliggende regio. Onze patiënten waarderen niet alleen onze effectieve behandelingen, maar ook de persoonlijke aandacht die we aan iedereen geven.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ede@topchiro.nl
Ede@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak bij Topchiro

Bij Topchiro geloven we in het behandelen van de onderliggende oorzaak van je klachten, en niet alleen het symptoom. Wanneer je kiest voor Chiropractie in de buurt van Wageningen bij Topchiro, kies je voor een holistische benadering. Ons team van experts richt zich op het vinden en behandelen van de root-cause van je pijn of ongemak, waardoor je niet alleen tijdelijke verlichting krijgt, maar ook een lange termijn oplossing. Dit wordt versterkt door onze moderne en innovatieve behandelmethoden die ervoor zorgen dat je de beste zorg krijgt die beschikbaar is.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Waarom Kiezen Voor Topchiro?

De keuze voor een chiropractor is een belangrijke. Bij Topchiro begrijpen we dat volledig. Daarom garanderen we niet alleen een hoge mate van persoonlijke aandacht, maar zorgen we er ook voor dat er snel plek is voor je intake. Onze flexibiliteit en toewijding aan patiënten is een van de redenen waarom we zo snel zijn gegroeid. Met inmiddels 15 vestigingen in Nederland, waaronder natuurlijk onze vestiging als Chiropractor in de buurt van Wageningen, is er altijd wel een Topchiro in de buurt waar je terecht kunt voor topkwaliteit chiropractie zorg.

Bij Topchiro staat jouw welzijn voorop. Vanaf het moment dat je binnenstapt tot het moment dat je vertrekt, zul je het verschil merken. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 09:00-12:30 (Julie)
Maandag: 16:00-20:00 (Julie)
Dinsdag: 10:00-12:30 (Nathan)
Woensdag: 10:00-12:30 (Julie)
Woensdag: 16:00-20:00 (Julie)
Donderdag
: gesloten
Vrijdag: 09.00 – 14.00 (Julie)
Zaterdag: gesloten

Adres: Buurtscheuterlaan 18,
6711 HV Ede

Telefoonnummer0318 201 311

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

Ede@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.