Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Waddinxveen

Chiropractor in de buurt van Waddinxveen

Topchiro: Uw Chiropractor in de buurt van Waddinxveen

Bent u op zoek naar kwalitatieve en professionele chiropractische zorg? Topchiro is uw gespecialiseerde chiropractor in de buurt van Waddinxveen, die er altijd naar streeft om uw levenskwaliteit te verbeteren. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10, biedt Topchiro niet alleen exceptionele dienstverlening aan, maar zorgt ook voor een hoge mate van persoonlijke aandacht tijdens elke behandeling.

Bij Topchiro behandelen we de oorzaak, niet enkel het symptoom. Wij geloven dat het essentieel is om het onderliggende probleem aan te pakken om blijvende verlichting en welzijn te bewerkstelligen. Wij maken gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden om ervoor te zorgen dat u de beste zorg ontvangt. Met 15 vestigingen verspreid over Nederland, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan onze gespecialiseerde zorg.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alphenadrijn@topchiro.nl
alphenadrijn@topchiro.nl
Rug pijn

Snel en Efficiënt: Chiropractie in de buurt van Waddinxveen

Wanneer u kiest voor Topchiro, kiest u voor snelheid en efficiëntie. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden, vooral wanneer u pijn ervaart. Daarom zorgen wij ervoor dat er snel plek is voor uw intake. Ons ervaren team van professionals staat klaar om u de zorg te bieden die u verdient.

Topchiro is trots op zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van chiropractie in de buurt van Waddinxveen. Ons doel is om u te helpen uw optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Of u nu last heeft van chronische pijn, een sportblessure of spanningsklachten, Topchiro is er om u te helpen uw balans te herstellen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Persoonlijke Aandacht en Innovatie

Het streven van Topchiro is niet alleen om pijn te verminderen, maar om uw algemeen welzijn te verhogen. Ons toegewijde team biedt persoonlijke aandacht en aangepaste behandelingen voor elke individuele patiënt. Met onze moderne en innovatieve behandelmethoden kunnen we een breed scala aan klachten behandelen en u helpen weer pijnvrij door het leven te gaan.

Als uw betrouwbare chiropractor in de buurt van Waddinxveen, zijn wij toegewijd aan uw gezondheid en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van chiropractie in de buurt van Waddinxveen bij Topchiro! We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen en samen met u te werken aan een gezonder, gelukkiger leven.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag : 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag : 08:30-12:30

Adres: Hooftstraat 21,
2406 GD Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer: 0172 203 523

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

alphenadrijn@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.