Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Waalre

Chiropractor in de buurt van Waalre

Topchiro: Uw Vooraanstaande Chiropractor in de buurt van Waalre

Op zoek naar de beste chiropractie in Waalre? Zoek niet verder. Bij Topchiro staan wij bekend om onze hoge mate van persoonlijke aandacht en onze moderne en innovatieve behandelmethoden. Wij begrijpen dat ieder individu uniek is, en daarom bieden wij behandelingen op maat aan voor elke patiënt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
eindhoven@topchiro.nl
eindhoven@topchiro.nl
Rug pijn

Kwaliteit die Gesproken Wordt

Wanneer u kiest voor Topchiro, kiest u voor kwaliteit. Dit blijkt niet alleen uit onze behandelingen, maar ook uit de feedback van onze tevreden klanten. Met een klantbeoordeling van 9,8/10, staan wij trots bovenaan als de meest aanbevolen chiropractor in de buurt van Waalre. Onze 15 vestigingen in Nederland zijn het bewijs van onze groeiende reputatie en ons onophoudelijke streven naar uitmuntendheid in chiropractie. Waalre is slechts één van de vele plaatsen waar wij ons stempel hebben gedrukt op het welzijn van onze patiënten.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Onderscheidende Behandeling, Ongeëvenaarde Resultaten

In tegenstelling tot vele andere gezondheidsdiensten, richten wij ons bij Topchiro op de behandeling van de oorzaak, niet enkel het symptoom. We geloven dat dit de sleutel is tot langdurige verlichting en gezondheid. Bovendien garanderen we een snel plek voor je intake, zodat je nooit lang hoeft te wachten om te beginnen met je herstel. Onze benadering van chiropractie in de buurt van Waalre is er één die ons onderscheidt. Gecombineerd met een hoge mate van persoonlijke aandacht en de meest geavanceerde behandelingstechnieken, bieden wij een zorgervaring die simpelweg ongeëvenaard is.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren en hoog gewaardeerde chiropractor in de buurt van Waalre, is Topchiro de plek voor u. Uw welzijn is onze prioriteit, en we zetten ons in om u de best mogelijke zorg te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek het verschil van Topchiro zelf.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 09:00-12:30 (Julie)
Maandag: 16:00-20:00 (Julie)
Dinsdag: 10:00-12:30 (Nathan)
Woensdag: 10:00-12:30 (Julie)
Woensdag: 16:00-20:00 (Julie)
Donderdag
: gesloten
Vrijdag: 09.00 – 14.00 (Julie)
Zaterdag: gesloten

Adres: Buurtscheuterlaan 18,
6711 HV Ede

Telefoonnummer0318 201 311

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

eindhoven@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.