Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Vlaardingen

Chiropractor in de buurt van Vlaardingen

Chiropractor Vlaardingen: Waarom kiezen voor Topchiro?

Als je op zoek bent naar een deskundige en betrouwbare Chiropractor in de buurt van Vlaardingen, is Topchiro de plek waar je moet zijn. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 onderscheiden we ons als de voorloper in chiropractische zorg. Maar dat is nog niet alles wat ons speciaal maakt. Hier zijn enkele redenen waarom patiënten vanuit heel Vlaardingen en daarbuiten de weg naar Topchiro weten te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
rotterdam@topchiro.nl
rotterdam@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

In tegenstelling tot veel andere behandelmethoden, geloven wij bij Topchiro in de aanpak van de oorzaak van het probleem in plaats van alleen het symptoom. Dit betekent dat we diepgaand onderzoek doen naar de oorsprong van uw pijn of ongemak. Hierdoor kunnen wij een behandeling aanbieden die niet alleen verlichting op de korte termijn biedt, maar ook helpt om toekomstige klachten te voorkomen. Wanneer je kiest voor Chiropractie in de buurt van Vlaardingen bij Topchiro, kies je voor een duurzame oplossing voor je gezondheid.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Persoonlijke Aandacht en Moderne Methoden

Eén van de belangrijkste dingen die ons onderscheidt, is onze hoge mate van persoonlijke aandacht. Elke patiënt is uniek, en daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Bij Topchiro nemen we de tijd om naar je te luisteren, je situatie te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen. Daarnaast maken we gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden. Dit zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in de chiropractie, wat bijdraagt aan betere en snellere resultaten.

Naast onze vestiging in de buurt van Vlaardingen hebben we nog 14 andere vestigingen verspreid over Nederland, wat ons één van de grootste en meest toegankelijke chiropractie-netwerken in het land maakt. Bovendien garanderen we een snelle plek voor je intake. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten om de zorg te krijgen die je nodig hebt. Wanneer je op zoek bent naar een top-notch Chiropractor in de buurt van Vlaardingen, staat Topchiro klaar om je te helpen. Uw welzijn is onze topprioriteit!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Lands Werf 21,
3063 GA Rotterdam

Telefoonnummer: 010 321 0463

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

rotterdam@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.