Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Veenendaal

Chiropractor in de buurt van Veenendaal

Chiropractor in de buurt van Veenendaal: Waar Kwaliteit en Zorg Samenkomen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare Chiropractor in de buurt van Veenendaal, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Topchiro staat jouw gezondheid centraal. Niet voor niets beoordelen onze cliënten ons met een indrukwekkende 9,8/10. Die waardering is een directe weerspiegeling van de toewijding, expertise en de hoge mate van persoonlijke aandacht die we bij elke behandeling leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ede@topchiro.nl
Ede@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

In tegenstelling tot veel andere gezondheidsaanpakken, focust Chiropractie in de buurt van Veenendaal bij Topchiro zich op de onderliggende oorzaak van je klachten, en niet slechts op de symptomen. Dit betekent dat je bij ons geen tijdelijke oplossingen krijgt, maar behandelingen die gericht zijn op langdurige resultaten. Onze moderne en innovatieve behandelmethoden zorgen ervoor dat je snel weer in balans bent. Onze specialisten kijken holistisch naar je lichaam, herkennen patronen en brengen alles weer in harmonie.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Waarom Kiezen Voor Topchiro in de buurt van Veenendaal?

De keuze voor een chiropractor is een belangrijke. Bij Topchiro begrijpen we dit en daarom garanderen we niet alleen de beste zorg, maar ook een snelle plek voor je intake. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten voordat je de hulp en zorg krijgt die je verdient. En met 15 vestigingen verspreid over Nederland, zijn we altijd dichtbij en bereikbaar wanneer je ons nodig hebt. Of je nu kampt met chronische pijn, hoofdpijn of andere klachten, Topchiro staat voor je klaar. Jouw welzijn is onze topprioriteit.

Kies voor Topchiro, de vooraanstaande Chiropractor in de buurt van Veenendaal en ervaar zelf het verschil dat persoonlijke aandacht, expertise en innovatie kan maken in jouw gezondheidsreis. Je lichaam verdient het beste, en dat is precies wat je bij ons krijgt.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 09:00-12:30 (Julie)
Maandag: 16:00-20:00 (Julie)
Dinsdag: 10:00-12:30 (Nathan)
Woensdag: 10:00-12:30 (Julie)
Woensdag: 16:00-20:00 (Julie)
Donderdag
: gesloten
Vrijdag: 09.00 – 14.00 (Julie)
Zaterdag: gesloten

Adres: Buurtscheuterlaan 18,
6711 HV Ede

Telefoonnummer0318 201 311

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

Ede@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.