Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Teteringen

Chiropractor in de buurt van Teteringen

Waarom kiezen voor Topchiro in de buurt van Teteringen?

Zoek je naar een professionele Chiropractor in de buurt van Teteringen? Dan ben je bij Topchiro aan het juiste adres. Met een klantbeoordeling van 9,8/10 is Topchiro niet zomaar een chiropractor; we streven ernaar de best mogelijke zorg aan te bieden. Met 15 vestigingen verspreid over heel Nederland, hebben we de ervaring en deskundigheid in huis om je de hulp te bieden die je verdient.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
breda@topchiro.nl
breda@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet alleen het Symptoom

Bij Topchiro geloven we dat de sleutel tot effectieve behandeling ligt in het identificeren en aanpakken van de onderliggende oorzaak van de klachten, in plaats van alleen het behandelen van de symptomen. Wanneer je kiest voor Chiropractie in de buurt van Teteringen bij Topchiro, kun je erop vertrouwen dat we grondig onderzoeken wat de bron van je ongemak is. Met onze moderne en innovatieve behandelmethoden bieden we niet alleen directe verlichting, maar zorgen we ook dat je klachten op de lange termijn verminderen of zelfs volledig verdwijnen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Persoonlijke Aandacht en Snelle Service

Eén van de aspecten die Topchiro onderscheidt als de beste Chiropractor in de buurt van Teteringen, is onze hoge mate van persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is, met specifieke behoeften en klachten. Daarom zorgen onze ervaren chiropractors ervoor dat elke behandeling op maat gemaakt is voor de individuele patiënt. En wanneer je klaar bent om de stap te zetten, hebben we snel een plek voor je intake. Met onze flexibele planning en meerdere vestigingen, zorgen we dat je niet lang hoeft te wachten om de zorg te krijgen die je nodig hebt.

Kortom, Topchiro in de buurt van Teteringen is jouw beste keuze voor effectieve en zorgzame chiropractische behandelingen. Met onze focus op de oorzaak, persoonlijke aandacht en innovatieve behandelmethoden, zijn we toegewijd om jou te helpen weer pijnvrij te leven. Neem vandaag nog contact met ons op!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:30

Adres: Nieuwstraat 36
4811 WV Breda

Telefoonnummer076 204 2682

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

breda@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.