Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Steensel

Chiropractor in de buurt van Steensel

Topchiro: Dé Chiropractor in de buurt van Steensel met Uitmuntende Service

Als je zoekt naar een ervaren Chiropractor in de buurt van Steensel, dan ben je bij Topchiro aan het juiste adres. Met een klantbeoordeling van maar liefst 9,8/10 onderscheiden we ons als een van de meest betrouwbare en kwalitatieve chiropractors in de regio. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang, en dat zie je terug in de feedback die we krijgen. Onze patiënten prijzen vooral de hoge mate van persoonlijke aandacht en de grondige aanpak die wij hanteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
veldhoven@topchiro.nl
veldhoven@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak bij Topchiro

Bij Topchiro geloven we sterk in behandelingen gericht op de echte oorzaak van het probleem en niet alleen het symptoom. Te veel mensen worden behandeld voor symptomen die slechts tijdelijke verlichting bieden. Wij willen dat je weer optimaal kunt bewegen en leven zonder terugkerende klachten. Dit doen we met behulp van moderne en innovatieve behandelmethoden die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften. Onze aanpak zorgt ervoor dat je sneller en effectiever herstelt, waardoor je eerder weer kunt genieten van je dagelijkse activiteiten.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Waarom Kiezen Voor Topchiro?

Als je een snelle intake wilt, biedt Topchiro je die mogelijkheid. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel geholpen te worden, vooral als je pijn ervaart. Daarom zorgen we ervoor dat er altijd snel plek is voor je intake. Bovendien, met 15 vestigingen verspreid over Nederland, zijn we altijd in de buurt, waardoor je nooit ver hoeft te reizen voor topkwaliteit chiropractische zorg. Kies voor kwaliteit, kies voor Topchiro: dé Chiropractor in de buurt van Steensel die echt om jou geeft.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00 -19:00
Vrijdag – Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Nieuwe Kerkstraat 77,
5508 NA Veldhoven

Telefoonnummer040 218 2417

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

veldhoven@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.