Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Son en Breugel

Chiropractor in de buurt van Son en Breugel

De Beste Chiropractor in de buurt van Son en Breugel: Topchiro

Wanneer je op zoek bent naar de beste chiropractie in de buurt van Son en Breugel, zoek dan niet verder dan Topchiro. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10, is het duidelijk dat onze patiënten onze toewijding aan uitstekende zorg waarderen. Of je nu nieuw bent in de wereld van chiropractie of al jarenlang ervaring hebt met behandelingen, bij Topchiro ben je aan het juiste adres voor topkwaliteit chiropractische zorg.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
eindhoven@topchiro.nl
eindhoven@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet enkel het Symptoom

Bij Topchiro geloven we dat het belangrijk is om verder te kijken dan alleen het symptoom. Onze aanpak is erop gericht de onderliggende oorzaak van je klachten aan te pakken. Dit verschil in benadering heeft vele patiënten geholpen om langdurige verlichting te vinden. We combineren deze diepgaande aanpak met een hoge mate van persoonlijke aandacht. Iedere patiënt is uniek, en we zorgen ervoor dat elk behandelplan op maat wordt gemaakt om aan de individuele behoeften van de patiënt te voldoen. Dit maakt ons de voorkeurskeuze voor chiropractie in de buurt van Son en Breugel.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne en Innovatieve Behandelmethoden bij Topchiro

Bij Topchiro zijn we trots op het gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden. Onze chiropractors blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het veld om ervoor te zorgen dat onze patiënten toegang hebben tot de best mogelijke zorg. En als je snel hulp nodig hebt, hebben we goed nieuws: we hebben snel plek voor je intake! Je gezondheid wacht niet, en dat doen wij ook niet. Plus, met 15 vestigingen verspreid over Nederland, is er altijd een Topchiro chiropractor in de buurt van Son en Breugel of in de buurt, klaar om je te helpen op je reis naar welzijn en comfort.

Kies voor Topchiro – waar we niet alleen zorg dragen voor je symptomen, maar je begeleiden naar een leven vrij van pijn. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met onze passie voor het helpen van patiënten, maakt ons de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een chiropractor in de buurt van Son en Breugel.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 09:00-12:30 (Julie)
Maandag: 16:00-20:00 (Julie)
Dinsdag: 10:00-12:30 (Nathan)
Woensdag: 10:00-12:30 (Julie)
Woensdag: 16:00-20:00 (Julie)
Donderdag
: gesloten
Vrijdag: 09.00 – 14.00 (Julie)
Zaterdag: gesloten

Adres: Buurtscheuterlaan 18,
6711 HV Ede

Telefoonnummer0318 201 311

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

eindhoven@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.