Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Sliedrecht

Chiropractor in de buurt van Sliedrecht

Topchiro: Uw Chiropractor in de buurt van Sliedrecht

Bent u op zoek naar een ervaren chiropractor in de buurt van Sliedrecht? Zoek dan niet verder. Bij Topchiro zijn wij er trots op dat we een klantbeoordeling hebben van 9,8/10, een van de hoogste scores in de branche. We streven ernaar om niet alleen symptomen te behandelen, maar de onderliggende oorzaken aan te pakken, zodat u een duurzaam herstel ervaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dordrecht@topchiro.nl
dordrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Waarom Kiezen voor Chiropractie in de buurt van Sliedrecht bij Topchiro?

Wat maakt Topchiro zo uniek in chiropractie in de buurt van Sliedrecht? In de eerste plaats onze filosofie: ‘Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom’. We geloven dat het simpelweg maskeren van pijn of ongemak geen langdurige oplossing biedt. Door de oorzaak van het probleem te identificeren en te behandelen, zorgen we voor een langdurige verlichting en gezondheid. Onze moderne en innovatieve behandelmethoden garanderen dat u de beste zorg krijgt die beschikbaar is.

Bovendien begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom garanderen we een snel plek voor uw intake, zodat u zo snel mogelijk op weg bent naar herstel. Bij Topchiro staat u, de patiënt, altijd centraal. Onze hoge mate van persoonlijke aandacht verzekert dat uw specifieke behoeften en zorgen altijd worden aangepakt.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Toonaangevende Chiropractor in de buurt van Sliedrecht en daarbuiten

Met een netwerk van 15 vestigingen in Nederland, waaronder onze locatie in de buurt van Sliedrecht, is Topchiro goed gepositioneerd om u topkwaliteit chiropractie diensten aan te bieden, waar u ook woont. Onze groeiende aanwezigheid is een getuigenis van de vertrouwen en tevredenheid die onze klanten in ons stellen. Door te kiezen voor Topchiro als uw chiropractor in de buurt van Sliedrecht, profiteert u niet alleen van eersteklas chiropractische zorg, maar ook van een team van professionals dat echt om u geeft.

In conclusie, als u op zoek bent naar uitmuntende zorg en aandacht bij een chiropractor in de buurt van Sliedrecht, dan is Topchiro de juiste keuze voor u. Uw gezondheid en welzijn zijn onze topprioriteit, en met onze innovatieve benaderingen en toewijding aan persoonlijke zorg, bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat Topchiro kan maken.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 116:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Singel 348,
3311 HM Dordrecht

Telefoonnummer: 078 203 3266

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

dordrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.