Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Schiedam

Chiropractor in de buurt van Schiedam

Chiropractor in de buurt van Schiedam: Waarom Kiezen voor Topchiro?

Het kiezen van een betrouwbare chiropractor kan een uitdaging zijn, vooral wanneer je op zoek bent naar een specialist in de omgeving van Schiedam. Topchiro heeft zich echter bewezen als dé voorkeurskeuze voor velen. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 is het geen wonder dat velen in de buurt van Schiedam en daarbuiten kiezen voor onze diensten. Maar wat maakt ons echt bijzonder? Laten we eens duiken in wat Topchiro onderscheidt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
rotterdam@topchiro.nl
rotterdam@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet alleen het Symptoom

Bij Topchiro geloven we in duurzame oplossingen. Terwijl veel medische benaderingen zich richten op het tijdelijk verlichten van symptomen, richten wij ons bij Chiropractie in de buurt van Schiedam op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaak. Deze benadering zorgt niet alleen voor onmiddellijke verlichting, maar helpt ook toekomstige complicaties en recidieven te voorkomen. Met een hoge mate van persoonlijke aandacht, nemen we de tijd om iedere patiënt echt te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte behandelplan kunnen opstellen.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne Technieken en Snelle Afspraken

In een wereld waar tijd kostbaar is, begrijpen we hoe belangrijk het is om snel geholpen te worden. Bij Topchiro garanderen we een snelle plek voor je intake. Bovendien zetten we ons in voor voortdurende verbetering en het omarmen van moderne en innovatieve behandelmethoden. Chiropractie is een evoluerend veld en als voorloper op dit gebied, verzekert Topchiro dat je profiteert van de nieuwste en meest effectieve technieken.

Bovendien, met meer dan 15 vestigingen in Nederland, waaronder die van de Chiropractor in de buurt van Schiedam, is er altijd een Topchiro-vestiging bij jou in de buurt. Onze uitgebreide aanwezigheid is een getuigenis van het vertrouwen dat patiënten in ons hebben en de consistentie van onze service.

Dus als je op zoek bent naar een chiropractor in de buurt van Schiedam die niet alleen voor je symptomen zorgt, maar ook voor jou als individu, dan is Topchiro de juiste keuze. Onze aanpak, expertise en toewijding aan patiëntenzorg maken het verschil. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Lands Werf 21,
3063 GA Rotterdam

Telefoonnummer: 010 321 0463

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

rotterdam@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.