Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Rijswijk

Chiropractor in de buurt van Rijswijk

Topchiro: De Uitmuntende Chiropractor in de buurt van Rijswijk

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde Chiropractor in de buurt van  Rijswijk? Dan bent u bij Topchiro aan het juiste adres! Topchiro staat bekend om zijn exceptionele service en klantgerichte aanpak, wat wordt weerspiegeld in onze indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10. Met 15 vestigingen in heel Nederland, biedt Topchiro hoogwaardige en toegankelijke chiropractische zorg voor iedereen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
denhaag@topchiro.nl
denhaag@topchiro.nl
Rug pijn

Klantgerichte Zorg en Persoonlijke Aandacht

Topchiro onderscheidt zich door een hoge mate van persoonlijke aandacht. Wij geloven dat elke patiënt uniek is, en daarom bieden we behandelingen die op maat zijn gemaakt om aan individuele behoeften te voldoen. Wij richten ons niet alleen op het verlichten van symptomen, maar we behandelen de onderliggende oorzaak om langdurige verlichting en welzijn te garanderen. Ons motto is: “Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom.” Door deze aanpak biedt Chiropractie in de buurt van Rijswijk u een blijvende oplossing voor uw klachten en zorgen wij voor een verbeterde levenskwaliteit.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Snel en Innovatief

Wanneer u pijn ervaart, wilt u snel geholpen worden. Bij Topchiro begrijpen we dit en daarom zorgen wij ervoor dat er snel plek is voor uw intake. Daarnaast maken wij gebruik van moderne en innovatieve behandelmethoden. Onze geavanceerde technologie en de nieuwste onderzoeksmethoden stellen ons in staat om de beste zorg te bieden, zodat u zo snel mogelijk kunt herstellen en weer kunt genieten van een pijnvrij leven.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige Chiropractor in de buurt van Rijswijk, is Topchiro de ideale keuze. Onze klantbeoordeling van 9,8/10, onze aandacht voor de onderliggende oorzaken van uw klachten, en onze moderne en innovatieve behandelmethoden maken ons tot de beste chiropractor in de regio. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intake en begin uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven met Topchiro. Uw welzijn is onze prioriteit!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Noordeinde 164A, Den Haag

Telefoonnummer070 204 3160

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

denhaag@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.