Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Riemst

Chiropractor in de buurt van Riemst

Topchiro: Uw Vooraanstaande Chiropractor in de buurt van Riemst

In de buurt van het prachtige Riemst bevindt zich Topchiro, dé plek waar passie voor chiropractie en de hoogste mate van zorg voor patiënten samenkomen. Wanneer u zoekt naar een Chiropractor in de buurt van Riemst, wilt u niet enkel een expert, maar ook iemand die naar u luistert en begrijpt wat u nodig heeft. Bij Topchiro, met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10, bent u verzekerd van topkwaliteit zorg in combinatie met een hoge mate van persoonlijke aandacht.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
maastricht@topchiro.nl
maastricht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak en Innovatieve Methoden

Chiropractie gaat verder dan alleen het behandelen van symptomen. Bij Topchiro geloven we in het aanpakken van de oorzaak van het probleem, zodat u niet alleen tijdelijke verlichting krijgt, maar een duurzame oplossing voor uw klachten. Dit ethos, gecombineerd met onze moderne en innovatieve behandelmethoden, zorgt ervoor dat u de best mogelijke zorg ontvangt. “Chiropractie in de buurt van Riemst” staat synoniem voor de uitmuntendheid die Topchiro keer op keer biedt.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Topchiro: Altijd Dichtbij en Klaar om te Helpen

Met maar liefst 15 vestigingen verspreid over Nederland is er altijd wel een Topchiro-praktijk in uw buurt. En het goede nieuws? Bij ons kunt u rekenen op een snelle plek voor uw intake. Wij begrijpen dat wanneer u pijn heeft of ongemak ervaart, u niet lang wilt wachten. Daarom zorgen wij ervoor dat u snel terechtkunt bij onze experts. Dus wanneer u denkt aan “Chiropractor in de buurt van Riemst”, denk dan aan Topchiro: altijd dichtbij, altijd klaar om te helpen, en altijd gericht op uw welzijn.

Bij Topchiro combineren we passie, expertise en innovatie om u de best mogelijke chiropractische zorg te bieden. Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit, en wij streven ernaar om elke patiënt het gevoel te geven dat hij of zij onze enige patiënt is. U verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat wij leveren.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag – woensdag – vrijdag: 08:30-12:30 / 16:00-19:00
dinsdag – donderdag: gesloten
Zaterdag: gesloten

Adres: Rechtstraat 69,
6221 EH Maastricht

Telefoonnummer: 043-2042010

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

maastricht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.