Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Papendrecht

Chiropractor in de buurt van Papendrecht

De beste Chiropractor in de buurt van Papendrecht: Topchiro

Bent u op zoek naar de beste chiropractische zorg in de regio? Bij Topchiro in de buurt van Papendrecht bent u aan het juiste adres. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9,8/10 zijn wij niet alleen een van de best beoordeelde chiropractiecentra in Nederland, maar we staan vooral bekend om onze klantgerichte aanpak.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dordrecht@topchiro.nl
dordrecht@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling van de Oorzaak, Niet het Symptoom

Een van de unieke eigenschappen van onze zorg is de diepgaande focus op het identificeren en behandelen van de werkelijke oorzaak van uw klachten, in plaats van alleen de symptomen. Onze experts op het gebied van Chiropractie in de buurt van Papendrecht zorgen ervoor dat u een behandeling op maat krijgt die is afgestemd op uw specifieke behoeften. We geloven er sterk in dat de sleutel tot een duurzaam herstel ligt in het aanpakken van de bron van het probleem. Dit garandeert niet alleen een snellere verlichting van de pijn, maar helpt ook bij het voorkomen van toekomstige klachten.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Moderne Behandelmethoden & Persoonlijke Aandacht

Bij Topchiro streven we ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Daarom hebben we geïnvesteerd in de meest moderne en innovatieve behandelmethoden die beschikbaar zijn in de chiropractie. Maar technologie is slechts een deel van het verhaal. Wat ons echt onderscheidt, is de hoge mate van persoonlijke aandacht die we aan elke patiënt geven. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, zult u merken dat we snel een plek voor uw intake regelen, zodat u niet lang hoeft te wachten om de zorg te krijgen die u nodig heeft.

En als u zich afvraagt of onze diensten gemakkelijk toegankelijk zijn, zult u blij zijn te weten dat Topchiro inmiddels 15 vestigingen heeft verspreid over Nederland. Dus, of u nu op zoek bent naar een Chiropractor in de buurt van Papendrecht of in een andere stad, we zijn er om u te helpen op weg naar een pijnvrij leven.

Bij Topchiro is uw welzijn onze prioriteit. Kom vandaag nog langs en ervaar het verschil zelf!

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 116:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Singel 348,
3311 HM Dordrecht

Telefoonnummer: 078 203 3266

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

dordrecht@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.