Klantbeoordeling 9,8/10
4.6/5

Chiropractor in de buurt van Nootdorp

Chiropractor in de buurt van Nootdorp

Topchiro: De Vooraanstaande Chiropractor in de buurt van Nootdorp

Als je last hebt van rugklachten, nekpijn of andere musculoskeletale aandoeningen, wil je natuurlijk de beste zorg. In de buurt van Nootdorp vind je precies dat bij Topchiro. Met een klantbeoordeling van een indrukwekkende 9,8/10 zijn wij trots om dé Chiropractor in de buurt van Nootdorp te zijn waar patiënten op kunnen rekenen. Maar wat maakt ons zo speciaal?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
denhaag@topchiro.nl
denhaag@topchiro.nl
Rug pijn

Behandeling bij de Bron: Meer dan Symptoombestrijding

Bij Topchiro geloven we sterk in het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak van jouw klachten, in plaats van enkel de symptomen te bestrijden. Veel klachten komen immers voort uit een onderliggende disfunctie of onevenwichtigheid. Chiropractie in de buurt van Nootdorp draait om het herstellen van de natuurlijke balans en functie van je lichaam. Dit doen we met moderne en innovatieve behandelmethoden. We nemen de tijd om echt te begrijpen wat er aan de hand is en geven elke patiënt een hoge mate van persoonlijke aandacht. Het resultaat? Een effectievere, langdurige oplossing voor jouw pijn en ongemak.

test

test

chiropractor-den-bosch-amy-topchiro

Altijd Snel een Intake bij Topchiro

Wij begrijpen dat als je pijn hebt, je zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom hebben wij altijd snel plek voor een intake. Dit, gecombineerd met onze 15 vestigingen verspreid over Nederland, zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op de zorg die je nodig hebt. Kies voor Topchiro, jouw Chiropractor in de buurt van Nootdorp, en ervaar zelf waarom zoveel patiënten ons zo hoog waarderen.

Of je nu nieuw bent in de wereld van chiropractie of al jaren de voordelen ervan kent, bij Topchiro ben je in goede handen. We nodigen je uit om zelf te ervaren waarom wij de topkeuze zijn voor chiropractie in de buurt van Nootdorp. Je gezondheid is het waard.

Algemene info

Kunnen we je helpen?

Nieuwe cliënt

Maak nu gebruik van een vrijblijvende telefonisch intake

Cliënt

Neem nu direct contact op met de praktijk via Whatsapp

Informatie

Maandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Dinsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Woensdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Donderdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Vrijdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Zaterdag: 08:30-12:00

Adres: Noordeinde 164A, Den Haag

Telefoonnummer070 204 3160

Zij gingen je voor

Onderstaand zijn Google reviews. Meer reviews bekijken? Google TOPCHIRO ‘locatie’ en klik op reviews!

Staat jouw vraag hier niet tussen?

+316 18184456

denhaag@topchiro.nl

Chiropractische zorg wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat de behandelingen vergoed worden. Ook op onze website kun je hier meer informatie over vinden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie

Voor chiropractische zorg wordt uw eigen risico niet aangesproken.

Een chiropractor verzorgt het menselijk lichaam vanuit het feit dat alle lichamelijke processen worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en de overige zenuwen.

Dit varieert per persoon. Vaak raden we op het begin een intensieve periode aan om de beste resultaten te behalen, waarna je geleidelijk aan minder vaak hoeft te komen.

Dat volwassenen naar de chiropractor gaan (meestal door pijnklachten in de rug of nek) is al lang bekend. Dat chiropractische zorg ondersteunend werkt bij allerlei klachten, is helaas minder bekend. Het is een heel goed idee om kinderen te ondersteunen met chiropractische zorg. In principe geldt: hoe eerder hoe beter. Wij verwelkomen dan ook baby’s van een paar weken oud in onze praktijk. Tijdens de geboorte kunnen subluxaties al ontstaan!

Praatje maken?

Laat je contactgegevens achter en een Chiropractisch adviseur  neemt z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.